Liga Florilor / SCM Râmnicu Vâlcea a câștigat ultimul joc al etapei a 12-a

SCM Râmnicu Vâlcea s-a impus în ultimul meci al etapei a XII-a din Liga Florilor, 30-27 cu Măgura Cisnădie, dar succesul grupării oltene s-a conturat în ultimele 10 minute ale partidei. Era de așteptat ca Măgura să ofere o replică puternică, iar acest lucru s-a întâmplat, chiar dacă gruparea ardeleană a rămas fără portarul titular, Elena Voicu, descalificată în finalul primei reprize după o ieșire imprudentă. După ce Vâlcea a condus cu 15-14 la pauză, Măgura s-a aflat la conducere în prima jumătate a mitanului secund, dar Vâlcea a avut un final mai bun și a câștigat.

”Am avut 2-3 ratări și o eliminare pe care nu trebuia s-o avem, poate cu Elena Voicu în teren tot meciul altul era rezultatul chiar dacă Alexandra Prodan a suplinit-o foarte bine și o felicit. Felicit toată echipa pentru jocul de azi și sper să mai lucrăm la aceste mici inexactități care duc la astfel de rezultate ”, a spus Alexandru Weber.

”S-a simțit foarte mult faptul că am avut un timp scurt de refacere, s-a simțit si faptul că am avut doar 5 intervenții la poartă, capitol la care din păcate regresăm și aici e o mare problemă pe care sper să o rezolvăm în sezonul următor. De asemenea, apărarea a avut momente în care nu a fost foarte concentrată, noi ne-am făcut meciul greu, dar importante sunt punctele”, a declarat la final Florentin Pera.

SCM RÂMNICU VÂLCEA – MĂGURA CISNĂDIE 30-27 (15-14) Arbitri: Bogdan Stark / Romeo Ștefan

Vâlcea: Hosu, Ciucă, Batinovic – Florica 6, Glibko 5, Gonzalez 4, Aardahl 4, Lopez 4, Liscevic 3, Minevskaja 2, Fernandez 2, Trifunovic, Elghaoui, Bucur. Antrenor: Florentin Pera.

Cisnădie: Voicu, Prodan, Tudor – Gjorgjijevska 10, Blazevic 3, Tătar 3, Radojevic 3, Lisewska 3, Bardac 2, Ianăși 1, Predoi 1, Abed-Kader 1. Antrenor: Alexandru Weber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *