Declarații după Dinamo – Potaissa 27-27 / Răzvan Gavriloaia: Arbitrii au dus meciul către un egal

Meciurile cu Turda sunt întotdeauna foarte echilibrate și foarte tensionate. Am jucat un handbal bun în prima repriză, în repriza a doua s-au schimbat datele problemei, Turda a revenit în joc, au fost și câteva discuții contradictorii la deciziile arbitrilor dar, una peste alta, nu am pierdut. Mai sunt etape, vom juca până la capăt, toată lumea vrea să câștige cu Dinamo, se mobilizează foarte tare, iar noi suntem pregătiți să acceptăm orice provocare a adversarelor. Sper ca la finalul acestui sezon să primim medaliile și trofeul de campioană și ne vom bate și pentru câștigarea Cupei României. Constantin Ștefan (antrenor Dinamo)

 

A fost un meci așa cum ne așteptam, pe muchie de cuțit, foarte disputat, pe alocuri cu situații mai dure, dar e un joc bărbătesc și nu avem decât de câștigat din astfel de meciuri puternice. Punctul obținut este mulțumitor, deși eu zic că am controlat meciul și meritam să câștigăm. Am aproape 38 de ani și niciodată nu am vorbit de arbitri, dar astăzi, în repriza a doua, tot ce a fost la limită au văzut într-o singură direcție și, din păcate, au dus meciul la egal. Eu sunt mulțumit și cu acest rezultat și sper să facem un sezon bun în continuare și să nu pierdem niciun meci. Răzvan Gavriloaia (jucător Dinamo)

 

A fost un meci disputat, din păcate s-a simțit lipsa lui Horațiu Gal, cred că soarta meciului era cu totul alta dacă ar fi fost prezent. A încercat să conducă echipa prin intermediul tehnologiei, atât s-a putut azi, am avut meciul în mână pe final și urmează să vedem la ultima fază ce a fost. Noi considerăm că trebuia să primim aruncare de la 7 metri pentru tipicul acestei faze și raportat la minut. Până la urmă cred că a fost un spectacol sportiv frumos pentru spectatori, un meci plăcut, agreabil, care promovează handbalul în momentele astea dificile. Flaviu Sâsâeac (președinte Potaissa)

 

Ne-am dorit foarte mult să câștigăm, chiar a fost un meci demn de o finală. Din păcate, s-a terminat nedecis, puteam și să pierdem și să câștigăm, dar important e că ne-am luptat până la capăt. E o luptă foarte mare pentru locul 2, sper să nu facem surprize iar la meciul cu Constanța vom vedea cine e mai bun. Rezultatul de azi e de bun augur pentru noi, trebuia să câștigăm, dar suntem mulțumiți și cu egalul. Cristian Ghiță (jucător Potaissa)

Foto: Alex Nicodim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *