Liga Florilor / Victorie mare a Daciei Mioveni în fața Bistriței, Horațiu Pașca a lăsat de înțeles că renunță

Mare surpriză în ultimul joc de miercuri din etapa a 13-a a primului eșalon feminin. Nou-promovata Dacia Mioveni a învins-o pe Gloria Bistrița, scor 24-22, obținând 3 puncte mari în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Bistrița și-a confirmat evoluțiile slabe în compania echipelor din subsolul clasamentului, după ce mai pierduse cu CSM Slatina și U Cluj. Foarte supărat la finalul partidei, antrenorul echipei ardelene, Horațiu Pașca, a spus: ”poate că după 6 ani și jumătate e nevoie și de o schimbare”.

Altfel, echipa pregătită de Gheorghe Covaciu a făcut un joc foarte bun, handbalistele Daciei evoluând cu mare ambiție și determinare și conducând în cea mai mare parte a jocului. Chiar dacă Bistrița a intrat la pauză cu 13-12, după ce fusese condusă și la 3 goluri, Mioveniul a revenit în mitanul secund și s-a desprins din nou, având 23-20 în minutul 57. La acest scor, bistrițencele au marcat de două ori consecutiv dând senzația că ar putea întoarce rezultatul, dar jucătoarele Daciei au gestionat foarte bine finalul jocului și au încins hora bucuriei la final.

GLORIA BISTRIȚA-NĂSĂUD – DACIA MIOVENI 22-24 (13-12) Arbitri: Adrian Georgescu / Mihai Moldoveanu

Bistrița: Măzăreanu, Zoqbi de Paula – Ilyina 4, Pristăvița 3, Costa 3, Dincă 2, Rodriguez 2, Ardean Elisei 2, Savchyn 2, Rațiu 2, Vasileuskaya 2, Tetean, Moroianu. Antrenor: Horațiu Pașca.

Mioveni: Popovic, Nanu – Toma 6, Banciu 5, Cîrjan 4, Tanaskovic 3, Onicaș 2, Boian 2, Andrei 1, Pîrvulescu 1, Lipară, Constantinescu, Tomescu, Șerban. Antrenor: Gheorghe Covaciu.

Foto: Alex Nicodim

Un comentariu la „Liga Florilor / Victorie mare a Daciei Mioveni în fața Bistriței, Horațiu Pașca a lăsat de înțeles că renunță

  • 24/03/2021 la 22:01
    Permalink

    Nici in liga a doua nu as pune antrenor un om fara pic de onoare si demnitate , un caracter infect , pe langa faptul ca este incredibil de slab ca si antrenor.
    Pacatele lui il cheama la judecata …

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *