Liga Florilor / Minaur s-a impus în primul meci al etapei a 20-a

Handbalistele de la Minaur au câștigat primul meci al etapei a 20-a din primul eșalon feminin și ultimul lor joc înainte de Final Four-ul Ligii Europene feminine, programat sâmbătă și duminică la Baia Mare. Echipa maramureșeană a învins-o pe Gloria Bistrița-Năsăud cu 31-26, însă diferența de 5 goluri reflectă mai degrabă degringolada care s-a instalat pe final în tabăra bistrițeană. Astfel, de la 26-25 pentru Minaur în minutul 52, echipa lui Costică Buceschi a marcat de 5 ori la rând și a avut un final lipsit de emoții. Altfel, echipa bistrițeană a fost în joc o bună bucată de timp, a egalat la 19, 22 și 23, însă a avut un final dezastruos, în pofida faptului că are jucătoare cu experiență. Băimăreanca Jelena Lavko a ieșit de pe teren accidentată în prima repriză, antrenorul Costică Buceschi exprimându-și la final speranța că jucătoarea sa se va reface până sâmbătă. Cu această victorie, Minaur acumulează 52 de pucnte și o egalează pe CSM București, în timp de Gloria rămâne cu 30 de puncte pe locul 7.

GLORIA BISTRIȚA-NĂSĂUD – MINAUR BAIA MARE 26-31 (16-18) Arbitri: Sebastian Mârza / Cristian Nedelea

Bistrița: Măzăreanu, Zoqbi de Paula – Ilyina 6, Vasileuskaya 6, Dincă 4, Tetean 3, Rodriguez 2, Costa 2, Băcăoanu 1, Ardean-Elisei 1, Rațiu 1. Antrenori: Radu Moldovan, Gabriel Borodi.

Baia Mare: Idehn, Enache – Kovacevic 12, Blohm 7, Lavko 4, Fujita 4, Laslo 2, Tănasie 1, Cioca 1, Burlachenko, De Souza, Popa, Polocioșer, Seraficeanu, Kerekes. Antrenor: Costică Buceschi.

Foto: Alex Nicodim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *