Liga Florilor / Victorii clare pentru Galați și Vâlcea în etapa a 20-a

Primul meci al zilei de joi din Liga Florilor a fost un joc al salvării, practic ultima speranță a celor de la CSM Galați de a rămâne în cărți pentru menținerea în primul eșalon. Iar echipa de la Dunăre a jucat exact ca și cum ar fi fost un meci de totul sau nimic, conducând de la început până la sfârșit și obținând o victorie meritată și foarte importantă în fața Universității Cluj. În cea de-a doua partidă a zilei, SCM Râmnicu Vâlcea s-a impus la scor în fața nou-promovatei Dacia Mioveni, care a avut un start fulminant de meci, conducând cu 7-3 în minutul 9, și cam atât. De asemenea, Florentin Pera a avut ocazia să dea mai multe minute unor tinere jucătoare precum Roberta Stamin, Corina Lupei sau Iuliana Marin.

U CLUJ – CSM GALAȚI 25-31 (13-19) Arbitri:Mihai Pîrvu / Mihai Potîrniche

Cluj: Țăgean, Ion – Necula 6, Vizuete 5, Lazăr 4, Chintoan 3, Șelever 3, Masna 2, Ilie 1, Nicolae 1, Bărbos, Dumitrașcu. Antrenor: Sebastian Micola.

Galați: Anghel, Caragea, Micu – Vizitiu 10, Cioaric 6, Andrița 5, Vălean 4, Balaban 3, Bokaric 2, Lopătaru 1, Marcu, Conache, Gheorghe. Antrenor: Alexandrina Soare.

”Astăzi am crezut că e suficient să ne prezentăm la sală pentru a câștiga meciul. Din păcate, atitudinea handbalistelor noastre a fost una de liga a doua, am fost dezamăgit de ele la fel cum am fost mândru de ele în alte jocuri. Vreau să felicit echipa din Galați, a meritat victoria și a fost mai determinată încă de la încălzire”. Sergiu Cacoveanu – director sportiv U Cluj

”Doamne, vreau să-mi felicit jucătoarele pentru jocul de azi, ne bucurăm și noi după atâta timp. Astăzi, ele au făcut pe teren tot ce-și dorește un antrenor să vadă la jucătoarele sale. Sper că și cei de acasă sunt mulțumiți și le transmit să aibă încredere în noi.” Alexandrina Soare – antrenor CSM Galați

O cronică a acestui joc și declarații găsiți AICI

SCM RÂMNICU VÂLCEA – DACIA MIOVENI 32-20 (18-14) Arbitri: Marina Agliceriu / Mirabela Turdean

Vâlcea: Ciucă, Hosu, Batinovic – Liscevic 7, Elghaoui 6, Stamin 5, Lupei 4, Fernandez 3, Lopez 2, Aardahl 1, Dăscălete 1, Nikolic 1, Bucur 1, Gonzalez 1, Marin. Antrenor: Florentin Pera.

Mioveni: Popovic, Nanu, Rus – Banciu 5, Cîrjan 4, Toma 4, Andrei 3, Tanaskovic 2, Șerban 1, Porohniuc 1, Onicaș, Constantinescu, Pîrvulescu, Tomescu, Boian. Antrenor: Gheorghe Covaciu.

Foto: Emilia Nicolae

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *