CSU Suceava a câștigat titlul în campionatul juniorilor II

Finala campionatului handbaliștilor juniori II, disputată duminică, la Cluj-Napoca, a fost una fără istoric. CSU Suceava și-a confirmat supremația absolută la această categorie de vârstă și a învins echipa Liceului Teoretic Liviu Rebreanu Turda cu 39-20 (17-7). De notat că echipa cea care a scăpat cel mai ușor la acest turneu final dintr-un meci cu Suceava a fost CSM București, care a pierdut la ”numai” 10 goluri. CSM București a cucerit medaliile de bronz, după ce a trecut de CSS 2 Baia Mare cu 42-32.

După cum era și normal, premiile individuale acordate de Federația Română de Handbal acordate pentru cel mai bun jucător și cel mai bun portar au mers tot la Suceava, fiind cucerite de Daniel Stanciuc, om cu meciuri și goluri marcate în Liga Zimbrilor, respectiv de Dragoș Podovei. Golgheterul turneului final a fost Alexandru Golea, de la CSM Focșani.

Foto: Izabela Țuțu

Un comentariu la „CSU Suceava a câștigat titlul în campionatul juniorilor II

  • 21/06/2021 la 12:30
    Permalink

    Felicitări campionilor și celorlalți sportivi și mulțumiri pentru informații. Sper să văd cât mai mulți dintre ei continuând ca seniori, până atunci, mult succes și spor la handbal!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *