La ce să pariezi când nu ai un buget foarte mare de joc?

Există părerea preconcepută între pariori că un buget consistent de joc îţi asigură succesul, indiferent ce secţiune din ofertă accesezi. Nimic mai eronat, poţi avea parte de un buget colosal pe care să îl epuizezi rapid sau poţi avea un buget foarte mic, și să iei premii mai. Despre asemenea jocuri care nu implică bugete mari de joc vom vorbi în articol, aşa ca fi atent la rândurile următoare şi selectează pariul care ţi se potriveşte cel mai bine.

Keno

Poţi lua un bonus fără depunere pe care îl vei folosi la selecţia de jocuri pe care platforma o impune, dar ce ai spune dacă ţi-ai încerca norocul şi la jocul de keno? Adesea acest joc este trecut cu vederea de jucători fiind asociat cu un joc la care câştigurile vin destul de greu.

Ai fi surprins însă să constaţi că acest joc de noroc oferă atât de multe posibilităţi de pariere încât şansele tale de a realiza un câştig sunt mai mari decât ai anticipat. Dacă mai adaugi şi faptul că îţi trebuie numai 1 leu pentru a participa la o rundă de joc, atunci vei vedea că în spatele acestui joc se ascund şanse reale de câştig.

Tocmai atunci când eşti strâmtorat financiar, jocul de Keno îşi poate dovedi utilitatea, pentru că regulile sunt simple, extragerea se face electronic şi jocul are o succesiune din 5 în 5 minute. Ai la dispoziţie şi o mulţime de variante de joc, aşa că deodată Keno este extrem de util atunci când bugetul de joc nu este tocmai unul satisfăcător.

Loterie

Despre jocul de loterie se poate spune că este unul universal, acest sistem îţi dă posibilitatea să joci în mod practic la orice loterie din lume doreşti. Începând cu cele europene şi terminând cu cele americane, sistemul de loto se poate constitui în prietenul tău cel mai bun, atunci când banii de joc sunt puţini.

Frumuseţea acestui joc este că oferă multiple modalităţi de pariere, un bilet de loto putând fi achiziţionat cu o sumă infimă. Având în vedere premiile colosale care te aşteaptă aici, jocul de loto se poate dovedi soluţia perfectă pentru a adăuga bani în bugetul iniţial de joc.

Tot ceea ce va trebui să faci ca să îi obţii este să fi foarte bine informat, acest lucru fiind posibil prin consultarea diverselor statistici care ţi se pun la dispoziţie de către site. Poţi afla cele mai extrase numere, combinaţiile cu cele mai mari şanse de apariţie precum şi grupurile de 3 numere comune celor mai multe extrageri.

Ai la dispoziţie în acest fel armele necesare pentru a face alegerea optimă care să îţi aducă de fiecare succesul dorit şi care să îţi mărească contul de jucător.

Jocuri de poker acasă

Este adevărat, poţi organiza jocuri de poker acasă, însă pe sume mici, dar suficiente cât să trezească interesul participanţilor. Jocul se pretează la o întâlnire de sâmbătă seara, când îţi poţi invita prietenii la o partidă de poker, unde mizele sunt reale.

Poţi face ca lucrurile să devină mult mai interesante,aşa că poţi organiza în paralel o tombolă care să îţi aducă ceva bani. Iar dacă eşti atât de falimentar, le poţi chiar percepe o mică taxă de participare, care să te relanseze financiar.

Indiferent însă de rezultat, ai bifat o seară de excepţie între prieteni şi de ce nu, ai adunat şi fondurile necesare care să te pună din nou în joc. Este totodată şi o modalitate perfectă de a întări legăturile de prietenie, aşa că o seară de poker între prieteni se poate dovedi cea mai bună soluţie de a-ţi reveni financiar.

Turnee cu cost de intrare mic

Aceste promoţii organizate cu precădere de către platformele online sunt trecute cu vederea de cele mai multe ori de către jucători. Eşti prins în magia jocului selectat şi uiţi că mai există acolo şi promoţii care se pot dovedi extrem de avantajoase pentru tine.

Cel mai adesea acestea constau în turnee la care participarea ta este de cele mai multe gratuită sau presupune costuri atât de mici încât nu se poate să le ratezi. Turneele sunt înzestrate cu premii consistente în bani, care se repartizează chiar şi celor clasaţi pe ultimele poziţii.

În afară de largheţea cu care aceste premii se atribuie, promoţiile de acest gen sunt abordabile şi din punct de vedere al dobândirii de experienţă de joc. Te obişnuieşti cu stresul competiţional şi înveţi să îţi stăpâneşti emoţiile inerente în joc.

În plus, câştigarea acestor turnee aduce pe lângă premii consistente în bani şi posibilitatea ca numele tău să se facă cunoscut în branşa jucătorilor de succes din cazino. Acest lucru nu poate trece neobservat de către organizatori, prin urmare vei primi ulterior oferte promoţionale, cadouri diferite şi chiar sponsorizări în bani de care numai jucători VIP au parte.

Nu spune nu bonusurilor acordate de platforme online

Toţi jucătorii ştiu că site-urile de jocuri de noroc aleg să ofere diverse bonusuri jucătorilor săi, cu scopul declarat de a-i fideliza. Nu trata cu lipsă de respect acest program de marketing al unui site, pentru că acestea se pot dovedi sursa ta de a-ţi îmbunătăţi bugetul precar de joc.

Poţi fi beneficiarul:

  • Bonusului de client nou
  • Bonusului fără depunere
  • Bonusului de tip cashback

Indiferent ce tip de bonus alegi să accesezi este necesar să ai calitatea de client a platformei care îl oferă. Acestea sunt însoţite de către condiţii de acordare şi rulare, condiţii care sunt uşor de îndeplinit dacă eşti un jucător perseverent.

Şi trebuie să fi un asemenea jucător, dacă doreşti să îţi măreşti bugetul destul de precar de joc de care dispui. Vei vedea că la sfârşitul îndeplinirii condiţiilor acordării de bonusuri vei avea parte de câştigul aşteptat dar vei înregistra în egală măsură şi o experienţă de neuitat.

Concluzie

Nu ai un buget mare de joc? Nici o problemă, totul stă în determinarea pe care o ai de a face banii care să-ți asigure prezenţa în joc pentru o perioadă cât mai mare de timp. Alege deci jocul preferat, nu evita turneele şi bonusurile oferite şi vei deveni cu siguranţă un parior de succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *