România a zdrobit Norvegia la europenele feminine U-19

Victorie splendidă a naționalei feminine de tineret în ziua a doua a europenelor din Slovenia. Tinerele handbaliste pregătite de Horațiu Pașca au uitat înfrângerea de joi cu Ungaria și au făcut un meci mare în fața Norvegiei, căreia i-au administrat o înfrângere usturătoare. Probabil că cheia acestui succes categoric și reconfortant totodată a fost apărarea excelentă, dublată de o determinare extraordinară a fetelor noastre. Prima repriză a fost una perfectă, România a marcat în 30 de minute mai mult decât a făcut-o în tot meciul cu Ungaria, primind doar 6 goluri. De altfel, echipa nordică a aruncat de doar 16 ori la poartă în primele 30 de minute!

În repriza secundă, Norvegia a avut o ușoară revenire, însă n-a reușit să vină mai aproape de 10 goluri de o echipă a României entuziasmantă în multe momente. Tinerele handbaliste românce vor juca duminică seara, de la ora 20, împotriva Cehiei, care a fost surclasată vineri de Ungaria (20-33), România având nevoie de cel puțin un egal pentru calificarea în primele 8.

ROMÂNIA – NORVEGIA 36-22 (20-6) Arbitri: Ioanna Christidi / Ioanna Papamattheou (Grecia)

România: Rădoi, Preda – Gogîrlă 8, Necula 6, Stoica 6, Ailincăi 5, Borș 4, Lupei 2, Ion 2, Darie 2, Dumitrașcu 1, Neacșu, Coman, Țîrle, Marin, Matea. Antrenori: Horațiu Pașca, Mihaela Evi, Mihaela Ciobanu.

Norvegia: Fossum, Skjelstad – Nypan 4, Vesteroy 3, Larsen 3, Midtfjeld 3, Henning-Olsen 2, Skindlo 2, M. Andersen 2, Gald 2, Alvestad 1, F. Andersen, Sandvik, Celius Nygard, Steen. Antrenor: Tore Johannessen.

Foto: Maja Kezic

Un comentariu la „România a zdrobit Norvegia la europenele feminine U-19

  • 09/07/2021 la 22:36
    Permalink

    Ieri v-am certat ,azi va cer scuze! Bravo fetelor!!! Asa mai merge. Obiectivul ramane acelasi: locul 1 (UNU). Altceva nu exista.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *