Secrete incredibile ale jocului de Video Poker

Nu se poate să nu îţi placă acest joc de noroc care îmbină 2 jocuri într-unul singur. Roteşti rolele de pe ecran şi aştepţi ca acestea să dispună o combinaţie clasică de poker. Este interesant şi în aceeaşi măsură incitant, aşa că nu strică să afli cât mai multe secrete despre acest joc în continuă creştere ca popularitate.

Ca să joci perfect ai nevoie doar de memorie

Cu ajutorul unui bonus Fortuna poţi încerca şi acest joc de noroc, adesea neluat în seamă de jucători. Este o greşeală pe care nu vrei să o repeţi, pentru că jocul de Video Poker este recunoscut pentru rata de câştig mare pe care o oferă gamblerilor.

Este imposibil să nu fi cochetat la un moment dat cu acest joc, fie chiar şi pentru distracţie. Ai învăţat în acest fel regulile jocului şi ştii ce să aştepţi de la el. Nu în ultimul rând, ştii acum ierarhia mâinilor din poker, fapt esenţial pentru orice jucător.

Şi dacă ai făcut tranziţia către jocul de Video Poker, atunci aceste combinaţii constituie baza pe care îţi poţi desfăşura o strategie de joc. Gameplay-ul jocului presupune aducerea pe ecran tocmai a acestor combinaţii, deci memoria este tot ceea ce ai nevoie pentru a juca perfect acest joc.

Jucătorii tradiţionali de poker au şansa la jackpot

Toate jocurile de Video Poker oferă în afară câştigurilor obişnuite şi posibilitatea de a dobândi şi cel mai preţios premiu din joc, cel de jackpot. De obicei acesta este ataşat unei combinaţii valoroase din poker, chinta roială şi este simbolizat în partea superioară a ecranului.Pentru că este premiul suprem pe care acest joc îl poate ceda, este nevoie să ai experienţă de joc şi mai ales intuiţie. Aici au cea mai mare şansă jucătorii tradiţionali de poker şi dacă te numeri printre aceştia, vei înțelege destul de repede cum funcționează acest joc de noroc.

Ce înseamnă un jucător tradiţional de poker? Un jucător pentru care poker-ul nu mai are niciun secret şi care a participat la viaţa lui la multe partide cu acest joc de cărţi incitant. De fapt, un jucător tradiţional înseamnă că îşi pune la treabă deopotrivă talentul, experienţa cât şi norocul personal. Cum face acest lucru? Simplu, câştigarea jackpotului înseamnă că trebuie să aduci pe ecran cea mai tare combinaţie, cea de chintă roială. În funcţie de miza pe care eşti eşti, acesta poate ajunge chiar la sume astronomice.

Aici intervine experienţa unui jucător tradiţional de poker, ştie când să mărească miza, astfel încât să îşi adjudece cel mai mare jackpot cu putinţă. Miza însă nu este suficientă pentru a aduce câştigul, ci cărţile pe care le opreşti pe ecran pentru a realiza această combinaţie. Un jucător tradiţional va ştii întotdeauna cum să facă acest lucru şi în cele mai multe dintre ocazii va profita de această oportunitate.

O pereche de jucători nu pot să piardă

Două perechi de ochi sunt întotdeauna mai bune decât una, deci dacă aduci împreună şi un prieten care se pricepe la acest joc, şansele cresc considerabil. Este posibil ca la un moment dat să oboseşti şi de ce să nu predai ştafeta celui mai bun prieten al tău? Pentru că acesta se pricepe la poker, va fi în stare să ia pentru tine cele mai bune decizii, astfel încât să nu înregistrezi pierderi.  Apoi, după ce ţi-ai revenit, poţi reîncepe jocul cu aceleaşi forţe cu care ai intrat în el.

Din comoditatea casei tale, nimeni nu îţi poate imputa că ai lângă tine un prieten care să te ajute în joc. Este posibil să îţi scape o combinaţie care îţi putea aduce bani frumoşi şi ai tratat-o cu uşurinţă. Ei bine, un al 2-lea jucător va sesiza întotdeauna această oportunitate.

Cazinourile online vin cu toate variantele de Video Poker

Dacă ai parcurs oferta unui cazino online, ai observat fără îndoială şi segmentul pentru jocuri de tip Video Poker. Este suficientă o simplă apăsare pe această denumire şi tot ceea ce înseamnă jocuri Video Poker se va afişa instant în faţa ta.

De aici încolo intră în joc inspiraţia ta de jucător care se va manifesta prin alegerea unei variante din mulţimea afişată în faţa ta. Sunt câteva jocuri care conduc la popularitate şi pe care trebuie să le tratezi cu atenţia cuvenită.

Printre acestea se număra American Poker, Jacks or Better, Deuces Wild sau Joker Poker, jocuri îndelung testate de către profesioniştii în acest joc. Rămâne doar să mergi pe această variantă sau să laşi instinctul să aleagă pentru tine.

Concluzie

Jocul de Video Poker este fără îndoială un joc de noroc care atrage constant atenţia jucătorilor de cazino. Dacă ştii regulile de bază ale jocului şi alegi cea mai bună variantă din oferta cazinoului, o să ai parte cu siguranţă de experienţa de joc pe care ţi-o doreşti atât de mult!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *