Bogdan Burcea: Mă bucur că am stârnit acel interes astfel încât a fost delegat unul dintre primele 3 cupluri de arbitri din România

În runda inaugurală a primului eșalon feminin, SCM Craiova a reușit o remiză pe terenul fostei campioane, SCM Râmnicu Vâlcea, iar sâmbătă, de la ora 19.00, se va reîntâlni cu suporterii din Bănie la partida cu Dacia Mioveni. Antrenorul Bogdan Burcea a vorbit joi, într-o conferință de presă, despre acest joc.

În primul rând vreau să le felicit pe fete pentru rezultatul de la Vâlcea. Să le felicit pentru atitudinea lor și pentru că au luptat până în ultima secundă. Vreau să-i invit pe suporteri să ne susțină sâmbătă pentru că nu va fi un meci ușor, în nici un caz. Mă bucur că am stârnit acel interes astfel încât a fost delegat unul dintre primele 3 cupluri de arbitri din România, la acest meci, cu 2 echipe care acum 2 luni erau la barajul pentru evitarea retrogradării. Echipa din Mioveni are în componență jucătoare cu state vechi și performanțe în Liga Națională și de aceea consider că va fi un meci foarte greu. Este și un meci al ambițiilor cu o echipă, cea din Mioveni, întărită pentru acest sezon , o echipă ce trebuie respectată. Emoțiile reîntâlnirii cu suporterii există. Emoții constructive și pozitive trebuie să aibă sportivele care au avut posibilitatea de a se autoevalua după prima etapă și de a constata că pot forma o echipă puternică când sunt conduse de atitudine și unitate pe același obiectiv. Cred că au un moral bun, sau foarte bun, însă nu trebuie să plutim, ci să fim serioase. Am încredere în ele. Am spus-o și după meciul de la Vâlcea și reafirm faptul că trebuie să ne preocupe calitatea jocului. Vrem mai mult și consider că avem și experiență, și valoare în lotul nostru, însă acest campionat este foarte puternic cu rezultate imprevizibile. Este nevoie de luptă, perseverență și determinare pentru a forma acel tot unitar care să ne confere atât nouă, cât și suporterilor – clar – imaginea unei echipe. Este vorba de constanță în rezultate și în performanță, iar acestea se obțin doar cu echipa. Bogdan Burcea (antrenor SCM Craiova)

Sursa: Facebook SCM Craiova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *