Sorin Bîrză: Încă sunt puțin frustrat după meciul cu CSM București

Nou-promovata CSU Știința București a fost la un pas de o mare surpriză în prima etapă a Ligii Florilor, când a condus mai bine de 50 de minute în partida cu campioana CSM București, dar a pierdut pe final, scor 23-25. Sâmbătă, de la ora 14.00, în etapa a II-a, Știința va juca pe teren propriu, în sala Rapid, cu Măgura Cisnădie, partidă ce va fi transmisă pe canalul de Youtube al clubului din capitală, precum și pe pagina de Facebook a acestuia. Antrenorul principal Sorin Bîrză a acordat un interviu pentru pagina de Facebook a clubului bucureștean, în care a vorbit despre cele două jocuri.

”Meciul cu CSM București a fost un meci bun, greu, pe care l-am pregătit cât am putut noi de bine. Din păcate, am avut două jucătoare care n-au putut evolua, una deloc, iar cealaltă foarte puțin, e vorba de Adina Grigoraș și Jasna Boljevic. Încă sunt puțin frustrat după meci fiindcă puteam obține un rezultat mare. Am fost foarte aproape, am greșit un pic pe final și aici s-a jucat meciul cu CSM, care e una din cele mai puternice echipe și ne bucurăm că am reușit să facem un meci atât de bun”, a spus Sorin Bîrză despre partida din prima etapă.

Referitor la partida de sâmbătă, cu Măgura Cisnădie, antrenorul Științei București a precizat: ”va fi o confruntare cu o altă echipă foarte puternică din campionatul nostru, care de ani de zile este în Top 6, o echipă cu experiență, obișnuită cu meciuri puternice. Încercăm să ne pregătim cât mai bine, astfel încât să repetăm jocul bun din etapa precedentă, să eliminăm anumite greșeli făcute atunci și chiar să-l îmbunătățim.”

Foto: Facebook Știința București Handbal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.