Principii despre jocuri de noroc pe care să le urmezi întotdeauna

Principiile sunt lucruri ce țin de caracter și de strategie pe termen lung. În momentul în care ți-ai setat sau ți-ai stabilit anumite principii, nu trebuie sub nicio formă să te abați de la ele deoarece ele te definesc în calitate de gambler. Mai mult decât atât, un principiu nu trebuie niciodată urmat dacă nu se simte natural. Un principiu este ceva ce vine din interior, dar pentru jocurile de noroc, există câteva principii pe care dacă nu le urmezi, vei avea de pierdut. Iată care sunt:

Încearcă să devii din ce în ce mai bun

Să devii un jucător bun este un drum foarte lung care se poate întinde pe câteva zeci de ani. Gândește-te numai cât timp ai avut nevoie pentru a putea fii bun într-un domeniu sau pentru a putea fi specialist la un anumit lucru. La jocurile de noroc și chiar și la jocuri ca la aparate gratis, munca și dedicarea se pretează fix la fel. Trebuie să fie două lucruri care sunt alături de tine în mod constant. Pentru a deveni din în ce mai bun la jocurile de noroc, trebuie să îți dorești să privești lucrurile din toate punctele de vedere.

Trebuie să fii mereu interesat de dezvoltarea în acest domeniu. Să citești cărți de specialitate care au fost scrise de oameni ce sunt mereu interesați și ei la rândul lor să devină din ce în ce mai buni. Trebuie să îți creezi un obicei din a te antrena constant la jocurile de noroc. Să vorbești cu oameni care sunt pasionați de aceleași lucruri ca și tine. Și poate mai important decât orice altceva, să fii mereu deschis la nou și să fii conștient că mereu va exista cineva care este mult mai bun decât tine.

Matematica din spatele jocurilor

 

Norocul nu îl poți schimba și nici înțelege, dar îl poți influența prin alte acțiuni. De exemplu, legile matematicii care stau la baza principiului de funcționare al sloturilor este Rata de Returnare către Jucător, sau RTP. Sloturile se folosesc de acest RTP pentru a știi cum să funcționeze și când este momentul să ofere un câștig. Evident, lucrurile nu sunt atât de simple, dar încercăm să explicăm cât de simplu se poate.

Sloturile sunt bazate pe matematica șanselor. Din punct de vedere matematic, un slot are un RTP de aproximativ 95%. Pe termen lung, aceasta este suma care va fi returnată jucătorilor. Dacă luăm exemplul ruletei, avem două tipuri generale. Ruleta Americană și Ruleta Europeană. Diferența dintre cele două este că Ruleta Americană are un loc de număr în plus față de cea Europeană. Încă un buzunar cu simbolul dublu zero. De aceea, ruleta Americană are mult mai puține șanse de a oferi un câștig comparativ cu cea Europeană.

Nu fi hater

Nimănui nu îi place un jucător sau un gambler de cazino care doar se plânge din pricina deciziilor proaste pe care le-a luat. Nimeni nu vrea să audă câți bani ai pierdut sau cât de mult te pricepi la un joc, dar care nu a vrut să te plătească. Motivul pentru care slotul nu a plătit este pentru că nu ai știut care este cea mai bună decizie pe care trebuie să o iei, iar jocul sau slotul te-a taxat. Ar fi trebuie să ieși din sesiunea de pariere cât încă mai erai în profit.

Nu ar trebui să fii un hater nici în relație cu ceilalți jucători din cazino. Nu este nici politicos și nici nu te va pune într-o lumină prea bună să te cerți cu alți gambleri sau să critici modul în care acești își joacă rundele. Crezi că există vreun jucător care vine la cazino doar ca să audă pe altcineva spunându-i cât de proaste sunt deciziile pe care le ia?

Nu vei părea niciodată un expert dacă tot ceea ce faci este să oferi critică. Nimeni nu te va plăcea mai mult, iar sfatul nostru este să mergi în cazino și să te joci la ce jocuri vrei tu fiind cel tăcut. Dacă vezi un începător, cel mai bine ar fi să îl încurajezi atunci când pierde nu să îl sfătuiești. Va învăța în cele din urmă ce trebuie să facă.

Ia o pauza la primul semn negativ

Dacă într-o sesiune de pariuri care merge destul de bine și la care ai avut parte de multe câștiguri care te-au adus în profit, apar câteva runde la care ai pierdut deși nu te așteptai, un lucru inteligent de făcut este să iei o pauză. Cât încă ești în profit cu ceva mai mulți bani, pauza te va ajuta să îți dai seama care este cea mai bună decizie de făcut. Nu uita că la niciun joc de noroc nu vei putea să menții mereu un nivel de câștig constant. Este inevitabil să apară și pierderi.

La primul semn care te face să fii puțin reticent sau îngrijorat legat de anumite pierderi, ar trebui să iei o pauză. Bea o gură de apă, ia o gură de aer și probabil că cea mai bună decizie ar fi să te retragi.

Concluzie

Cele mai bune principii de joc din cazino se aplică în fiecare secundă petrecută la mesele de joc. Cazinourile sunt locuri unde disciplina dictează și rata câștigurilor. Dacă vrei doar să te distrezi, nu îți pune nimeni nicio limitare, dar dacă vrei să faci bani, tratează totul cu seriozitate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *