Bacăul suferă, dar obține a doua victorie în Liga Zimbrilor / Imagini și video-declarații

Cel de-al treilea joc al etapei a IX-a din Liga Zimbrilor a opus două echipe din partea inferioară a ierarhiei, despărțite de numai un punct înaintea partidei de la Bacău, dintre CSM și U Cluj. Pe de o parte, o echipă băcăuană măcinată de probleme interne, generate în principal de refuzul directorului clubului de a demisiona deși nimeni nu-l mai vrea, iar pe de altă parte, o echipă clujeană care-și caută încă armonia între jucătorii experimentați, cei tineri și noul antrenor. Un meci în care Ionuț Ramba și Dragoș Iancu au revenit în sala în care au debutat în primul eșalon, din păcate fără spectatori.

Gazdele s-au impus cu 29-26, la capătul unui joc în care ardelenii au condus în primul sfert de oră, după care băcăuanii au preluat inițiativa definitiv. Finalul n-a fost, însă. lipsit de emoții pentru echipa gazdă, în condițiile în care oaspeții au revenit de la 18-24 (min. 45) la 24-26 (min. 53). Evoluția foarte bună a portarului Vlăduț Rusu a asigurat, însă, echipei băcăuane un final cât de cât liniștit și a doua victorie a sezonului. De notat că CSM Bacău a mai pierdut un jucător luat de echipa din Belarus Meshkov Brest, este vorba de portarul Viachaslau Saldatsenka, care a ales să se întoarcă în țara natală.

CSM BACĂU – U CLUJ-NAPOCA 29-26 (18-13) Arbitri: Dorinel Gurbina / Emilian Stanciu

Bacău: Rusu, Saldatsenka, Tamaș – Dospinescu 9, G. Bujor 8, Rotaru 7, Iordachi 3, Stănică 2, Coric, M. Bujor, Serhel, Costea. Antrenor: Sandu Iacob.

Cluj: V. Coman, Apostu – Fodorean 7, Ramba 6, Gurănescu 3, Hossu 3, Iancu 2, A. Coman 2, Ostace 2, Putnoky 1, Adoreanu. Antrenor: Marius Stavrositu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *