Liga Zimbrilor / Circ și K1 la Chiajna

După ce accesul publicului va fi din nou permis în arenele unde se joacă handbal, va fi musai, pentru o rețetă bună, ca la partidele unde e prezent antrenorul Pero Milosevic să fie inclusă în afiș sintagma ”CIRC”. De ani de zile, tehnicianul muntenegrean ne râde în nas și face ce vrea pe marginea terenului, iar pentru el toți arbitrii din lumea asta sunt niște proști, fiindcă nu fluieră după regulamentul LUI. El a protestat joi și după ce fiu-su l-a făcut knock-out pe Dragoș Hanțaru, care a ajuns la spital și sperăm ca ”juniorul” lui Pero să primească o pedeapsă de natură să descurajeze astfel de intervenții din comuna primitivă a handbalului. Slavă Domnului, Dragoș e bine, dar intervenții de genul celei pentru care Vuk Milosevic a primit direct roșu se pot solda cu o nenorocire.

Ce să mai scrii despre handbal când în arenă e Pero, cel care refuză să vorbească românește după ani și ani de zile în care își câștigă pâinea din bani publici în România ! Felicitări observatorului Yuksel Osman, care a solicitat, e drept, pe final, eliminarea circarului muntenegrean. În rest, Steaua a câștigat pe merit, după ce a condus tot jocul, dar pe final a avut emoții din cauza fostului său portar, Babasafari, care a făcut minuni. Tot un portar a fost, însă, decisiv în stabilirea scorului final, Ionuț Iancu apărând aruncarea lui Vojvodic la ultima fază.

Am avut o atitudine și o concentrare bună timp de 40 de minute, după care nu am înțeles ceea ce s-a întâmplat. Sunt supărat și pe mine și pe jucători pentru că nu am știut să gestionăm ultimele 20 de minute. Nu este permisă o asemenea relaxare la această echipă, lucru care a pus în pericol victoria. Am câștigat, dar nu sunt mulțumit de evoluția noastră. Trebuie să uităm repede acest joc și să ne pregătim de jocul de duminică de la Turda, unde sperăm să avem o cu totul altă atitudine. Vreau să închei cu un lucru: sportul înseamnă RESPECT, iar acest lucru trebuie să îl înțelegem cu toții, deoarece handbalul este îndrăgit de oameni și noi trebuie sa fim exemple. Succes tuturor ! Ovidiu Mihăilă (antrenor Steaua)

STEAUA BUCUREȘTI – HC BUZĂU 28-27 (16-14) Arbitri: Sebastian Mârza / Cristian Nedelea (îl putem adăuga aici și pe Răzvan Voicu, care la un moment dat le dicta deciziile celor doi băieți)

Steaua: Iancu – Grbovic 9, Mihalcea 6, K. Milosevic 6, Hanțaru 2, Pop 1, Georgescu 1, Constantina 1, Șomlea 1, Popovic 1, Johannson, Șandru, Căpățână. Antrenor: Ovidiu Mihăilă.

Buzău: Babasafari, Crăciunescu, Manole – Barros 8, Vojvodic 8, Broască 4, Dumitrana 2, Nosrati 2, Stroe 1, Mironescu 1, Bejinariu 1, Oprea, Anton, V. Milosevic, Gheorghe. Antrenor: Pero Milosevic.

Foto: Emilia Nicolae

Un comentariu la „Liga Zimbrilor / Circ și K1 la Chiajna

  • 12/11/2021 la 00:09
    Permalink

    Păcat de efortul depus de echipă buzoiană,dar oficialii partidei au fost penibili!Arbitrii au enervat ambele echipe,prin deciziile luate,iar cînd situația devenise grea pentru echipa Steaua,atunci a intervenit observatorul constănțean(nu merită ai fi pomenit numele),care prin intervenția sa a viciat rezultatul,acordând acea eliminare la bancă,înlesnindu-le victoria gazdelor,ducând punctele acolo unde a considerat el!!!Domnii observatori ar trebui să scrie în raport ceea ce văd într-un meci și nu să intervină în stabilirea rezultatului de pe tabela de marcaj!Un rezultat de egalitate era echitabil,după desfășurarea partidei!În rest,felicitări ambelor echipe pentru spectacolul oferit!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *