Pariază oricând şi de oriunde pe echipa ta favorită de handbal cu Baumbet!

Pariază pe echipele tale favorite de handbal la Baumbet. Platforma online și sigură de pariuri sportive cu șanse sporite de câștig prin promoțiile oferite

Cu toţii avem un sport preferat şi o echipă favorită, care ne aduce de fiecare dată în faţa televizorului şi care ne face să trăim cele mai mari emoţii. Cu Baumbet, nu ratezi niciun eveniment sportiv. Ba chiar mai mult, îl poţi urmări şi paria live, direct de pe platforma noastră, online, rapid şi fără prea multe bătăi de cap, pentru o experienţă autentică a jocului.

Ofertă diversificată de pariuri sportive

Gama de evenimente sportive pe care o găseşti la Baumbet este una completă, alcătuită din 31 de categorii, de la fotbal, tenis, volei, handbal, rugby şi până la badminton, darts, cricket, snooker, MMA şi multe altele pe care te aşteptăm să le descoperi direct pe platforma noastră online baumbet.ro. De asemenea, şi ofertele de pariere sunt la fel de diversificate. În cazul în care optezi pentru pariuri handbal de exemplu, vei avea automat acces la o ofertă largă de pariuri disponibile şi super cote, astfel încât să ai şansa de a alege exact ceea ce te interesează şi ceea ce consideri că îţi va putea aduce profit.

Trăieşte meciurile la cele mai înalte cote

După cum bine ştim, în cazul oricărui meci nu toate echipele pleacă la joc cu şanse egale de câştig. Unele sunt considerate ca având şanse mai mari de victorie, pe când altele nu. Aceste presupuneri se fac de obicei pe bază de statistici (avantajul terenului propriu, membri de echipă mai valoroşi, câştiguri consecutive etc.) şi se traduc prin ceea ce în lumea pariurilor se cheamă ,,cote”. În funcţie de acestea, cei care plasează bilete trebuie să îşi poată da seama care este probabilitatea matematică a unui pariu să fie câştigător. Cu cât cotele au o valoare mai ridicată, cu atât şansele de câştig sunt automat mai mari.

Pe Baumbet, toată lumea se poate bucura de un adevărat spectacol al cotelor. Zilnic, pe platforma online de pariuri sportive sunt afişate cele mai bune cote ale zilei pe care poţi să pariezi pentru un anumit eveniment sportiv. Aceste super cote le găseşti în secţiunea Mega Cote, care îşi aşteaptă pariorii.

Nu rata promoţiile avantajoase Baumbet

Câştiguri suplimentare, credit de bun venit, pariuri gratuite săptămânale, cote mărite? Da, toate acestea se găsesc într-un singur loc: Baumbet! Platforma noastră de pariuri online îşi doreşte foarte mult să aibă cât mai mulţi clienţi satisfăcuţi şi încearcă să-i fidelizeze pe aceştia cu numeroase promoţii cât mai atractive.

În cazul câştigurilor suplimentare, condiţia este una simplă: cu cât ai mai multe selecţii pe acelaşi bilet (maximum 15), cu atât câştigurile tale suplimentare cresc până la 100%. Pentru a vedea exact cum se realizează aceste creşteri de profit, te invităm să vizualizezi tabelul pe care-l regăseşti pe site-ul nostru, la secţiunea Promoţii – Câştiguri suplimentare.

Un alt avantaj constă într-un pariu gratuit oferit în fiecare zi de luni a săptămânii celor care au plasat pariuri pe Baumbet în săptămâna precedent, indiferent dacă acestea au fost câştigătoare sau pierzătoare. Răsplătim orice formă de loialitate a pariorilor noștri!

Devino şi tu parte din comunitatea pariorilor Baumbet!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *