Singurul campionat județean de handbal seniori din România începe în weekend în organizarea AJH Timiș

Asociația Județeană de Handbal Timiș are, din această toamnă, o nouă conducere, președinte fiind ales arbitrul timișorean Marius Fîșcu. Organizația handbalistică bănățeană are o structură vastă, cu nu mai puțin de cinci comisii: de arbitri, de competiții, de disciplină, de marketing și onorifică de delegați. Una din activitățile notabile inițiate de AJH Timiș este reprezentată de cursurile pentru formarea tinerilor arbitri, la care participă în mod constant circa 40 de tineri.

Nu în ultimul rând, AJH Timiș gestionează singurele campionate județene de handbal seniori din România, masculin și feminin, care vor începe în acest weekend, cu mențiunea că la competiție participă și câteva echipe din județul vecin, Arad. La feminin, participă șase echipe, respectiv Record Jimbolia, LPS Banatul Timișoara, ACS Leu Giarmata, CS Inoan Arad, CS Frontiera Curtici și CS Beliu. În întrecerea masculină vor evolua nouă echipe, respectiv Știința Lovrin, LPS Banatul Timișoara, Voința Biled, CSS Lugoj, Avântul Periam, CS Inoan Arad, HC Giroc, CS Leu Giarmata și CS Frontiera Curtici. Tot la acest sfârșit de săptămână vor începe și campionatele juniorilor IV, organizate de AJH Timiș.

Am remarcat o pagină de Facebook excelentă a unuia din cluburile participante la campionatul județean, e vorba de CS Știința Lovrin, care ”surclasează” multe din cluburile din primele două eșaloane.

Suntem o echipă de conducere tânără, plină de încredere, bun simț, respect și dornică de afirmare. Am creat în jurul nostru un curent nou, cu tineri dornici de performanță, care vor drămui activitatea comisiilor abilitate și împreună cu cluburile vor consolida „familia” AJH Timiș. Un început promițător pentru noi este reprezentat de demararea campionatelor județene de juniori 4, masculin și feminin, de seniori, masculin și feminin, precum și a cursurilor dedicate tinerilor arbitri. Este un prim pas, dar cred și am speranța că acțiunile noastre vor reuși să mulțumească pe toată lumea în egală măsură. Țin să felicit cluburile și antrenorii pentru încrederea acordată noii echipe AJH Timiș, dar și pentru implicare și efortul depus în realizarea acestor activități. Marius Fîșcu (președinte AJH Timiș)

Foto sus: Ciprian Borozoiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *