Cupa Moș Crăciun a adunat 250 de copii la Brăila

Sub deviza ”Uniți prin sport și prietenie”, Handbal Club Dunărea Brăila a organizat sâmbătă, 18 decemrbie, cea de-a patra ediție a Cupei Moș Crăciun, la care au participat 250 de mici handbaliste la categoriile Baby și Minihandbal, Junioare IV, Junioare III si Junioare II. Evenimentul a fost organizat în colaborare cu LPS Brăila și în parteneriat cu Consiliul Județean Brăila, Primăria municipului Brăila și firmele Aldahra by Agricost , Decathlon, Carrefour, Pro Grup Anti Corrosion, Transemnal, Bautech Steel, Cierctc Sibel.

Conform organizatorilor, scopul organizării evenimentului a fost atât punerea bazelor unui parteneriat între HC Dunărea Brăila și LPS Brăila, cât și îmbunătățirea jocului la nivelul tuturor categoriilor de vârstă. Au evoluat echipe din categoriile mai sus menționate din cadrul HC Dunărea Brăila, LPS Brăila, CSM Galați, ART Galați, ACS Viitorul Oțelul  Galați și Liceul „Carol I”  Fetești.

A fost un spectacol pe cinste și ne bucurăm că am reușit cu sprijinul sponsorilor să premiem fiecare echipă participantă. Ne dorim să creștem sportive care să ajungă să joace atât la nivel de junioare cât și la echipa mare, iar pentru asta e nevoie de competiții cât mai multe. În același timp ne bucurăm că am avut parte de un număr mare de participanți atât din oraș cât și din alte orașe. Competiția a fost strânsă, meciurile au fost excepționale pentru nivelul la care s-a jucat. Copiii au fost tot timpul cu zâmbetul pe buze, s-a văzut încântarea cu care au jucat, astfel că pe lângă scopul îndeplinit al organizării evenimentului, am reușit să bucurăm și sufletele copiilor. Adrian Manole (președinte HC Dunărea Brăila)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *