A patra victorie pentru Dinamo în Champions League

Campioana României și-a mai trecut în palmares o victorie de prestigiu în grupele Champions League, prima în deplasare în acest sezon. Joi seara, Dinamo București a învins-o în deplasare pe Porto, scor 32-31, după un final dramatic în care Heidarirad a strălucit din nou. Jucătorii antrenați de Xavier Pascual au condus în majoritatea timpului la Porto, însă s-au văzut egalați și chiar conduși pe final. Cruz a ratat o aruncare de la 7 metri în minutul 55, apoi Heidarirad a intervenit decisiv la același Cruz și la Alves, în minutele 59 și 60. Ghionea a marcat golul victoriei cu 81 de secunde înainte de final, Dinamo a avut ultimul atac, însă Nantes Campos și Gurbindo nu au reușit să înscrie.

Dinamo a acumulat 8 puncte, tot atâtea câte are și Motor Zaporozhye, ocupanta locului 6 și cu unul mai puțin decât Flensburg, de pe locul 5, însă echipa bucureșteană are un program infernal în ultimele două etape ale grupei – pe 3 martie acasă cu Paris Saint Germain și pe 9 martie în deplasare, la Kielce.

FC PORTO – DINAMO BUCUREȘTI 31-32 (12-12) Arbitri: Lars Jorum / Havard Kleven (Norvegia)

Porto: Mitrevski 1 gol, Frandsen – Magalhaes 6, Silva 4, Areia 4, Iturriza 3, Cruz 3, Salina 3, Branquinho 3, Alves 2, M’Bengue 1, Fernandes 1, Veitia, De Abreu, Hurtado. Antrenor: Magnus Andersson.

Dinamo: Ghedbane 2 goluri, Heidarirad – Pascual 6, Sorhaindo 5, Shebib 5, Ghionea 4, Nantes Campos 4, Khairi 3, Gurbindo 2, Dissinger 1, Racoțea, Militaru, Humet, Bizău, Mousavi, Negru. Antrenor: Xavier Pascual.

Foto: eurohandball.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *