Din culisele pariurilor sportive: sfaturi și informații pentru începători!

Pariurile sportive sunt ușor de practicat. Nu aveți nevoie de lecții speciale pentru a bifa 1×2. Când începeți să pariați, totul pare foarte simplu. Dar ce se întâmplă dacă vreți să obții un venit suplimentar din pariuri? În continuare vă vom oferif câteva informații de bază, în special dacă sunteți începători în pariuri sportive.

Pariurile sportive pot fi considerate jocuri de noroc, dar cu puțin studiu, inspirație, disciplină și răbdare le pputeți transforma în ceva mai mult. Seamănă mult cu o slujbă și există pariori care își câștigă existența din asta. Însă majoritatea dintre cei ce pariază o fac ocazional. Este alegerea voastră dacă vreți să deveniți un parior profesionist sau doar unul obișnuit.

Majoritatea pariorilor sportivi au un singur obiectiv în plasarea pariurilor lor: să câștige și să facă profit din pariurile lor. Desigur, ei ar dori ca echipa pe care a pariat să câștige sau cel puțin să câștige în circumstanța specifică, în funcție de pariul lor. Pe același principiu funcționează pariurile sportive plasate în cele mai bune cazinouri online.

Dacă priviți pariurile sportive ca pe un joc de noroc sau ca un hobby, atunci puteți plasa un bilet în câteva secunde. Dar dacă vreți să deveniți pariori profesioniști, cu un venit lunar constant, atunci ați mult de lucru. Acești oameni chiar tratează pariurile ca pe un job cotidian, ceea ce înseamnă că pierd până la 8 ore pe zi alegând cele mai bune aferte și pariuri. Însă un parior profesionist nu devine peste noapte, ci după ce au petrecut luni de zile învățând. Însă chiar și pariorii profesioniști mai pierd uneori.

O regulă de aur în pariuri sportive spune ca niciodată să nu pariați pe echipa preferată de handbal, fotbal sau altă disciplină pentru că nu veți fi obiectivi. La urma urmei, suntem om, iar sentimentele nu pot fi neglijate. Echipa favorită este cea pe care o cunoști cel mai bine și pe care ar trebui să fie cel mai ușor de pariat, dar de fapt este cel mai greu pentru că e atât de greu să fii obiectiv. Cel mai bine este să evitați să pariați pe ea, chiar dacă sunteți tentați să mizați pe succesul acesteia.

Nu există pariuri sigure. Până la urmă orice pariu sportiv este ca un joc de noroc. Nici cel mai sigur meci de pe foaie nu este la fel de sigur în practică. Au existat nenumărate cazuri de pariuri pierdute pe cote de 1.01. Sunt pariori care au pariat sume mari de bani pe astfel de meciuri, convinși că nu pot pierde, doar pentru a constata că și-au pierdut toți banii dintr-o singură mișcare.

Este foarte important modul în care vă gestionați banii. Managementul bankroll-ului este unul dintre cele mai importante lucruri în pariuri. Practic este cheia succesului. Dar managementul bankroll-ului nu este aplicabil doar în pariuri, ci și în forex, poker sau orice altă activitate care presupune investirea banilor.

Pentru a vă face o idee și mai bună, pariorii profesioniști nu riscă niciodată mai mult de 2% din bancă (banii din contul de pariuri). Poți ajunge până la 5%, dar nu mai mult. De ce? Foarte simplu: poți avea un moment prost și dai faliment.

Este foarte important să nu deveniți dependenți. Dependența de pariurile sportive și jocurile de noroc în general este o problemă serioasă care trebuie tratată din timp. Dar este o problemă doar dacă pierdeți constant și nu vă setați limitele.

Nu ar fi rău dacă această dependență vă aduce venituri constante în fiecare zi, doar că acest lucru este adevărat doar în teorie. În realitate, toți dependenții joacă haotic, motiv pentru care majoritatea pierd și atât.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *