Înfrângere previzibilă în Danemarca în preliminariile europenelor feminine

Naționala feminină a pierdut pentru a doua oară în 4 zile în fața Danemarcei în grupa 2 a preliminariilor campionatelor europene care se vor disputa la sfârșitul acestui an. Din păcate, am primit confirmarea faptului că nu mai mișcăm în partidele cu echipele de top, în fața cărora reușim cel mult un sfert de oră mai de Doamne-ajută și cam atât. Așa a fost și sâmbătă la Odense, unde România a revenit de la 2-7 în minutul 8 la 9-10 în minutul 23, după care gazdele au zburdat spre o victorie clară care le-a adus deja biletele pentru europene cu două etape înainte de finalul preliminariilor. Echipa noastră este acum pe locul 3 în grupă, la două puncte în urma Austriei, care a câștigat de două ori cu Insulele Feroe. Cu alte cuvinte, vom juca ultimele două partide cu sabia deasupra capului, naționala noastră fiind obligată să câștige în Feroe pe 20 aprilie, după care ultimul meci va fi decisiv, cu Austria, la Râmnicu Vâlcea, pe 24 aprilie.

DANEMARCA – ROMÂNIA 32-27 (13-10) Arbitri: Said Bounouara / Khalid Sami (Franța)

Danemarca: Reinhardt, Toft – Jorgensen 7, Pedersen 6, Hojlund 4, Hansen 3, Brandt 3, Heindahl 2, Tranborg 2, Burgaard 2, Iversen 2, Moller 1, Haugsted, Bohme, Petersen, Friis. Antrenor: Jesper Jensen.

România: Ciucă, Hosu – Tîrcă 7, Pintea 7, Bazaliu 5, Dincă 2, Subțirică-Iovănescu 2, Dache 1, Ostase 1, Moroianu 1, Dindiligan 1, Zamfirescu, Polocoșer, Harabagiu, Badea. Antrenori: Adrian Vasile, Bent Dahl.

Foto: eurohandball.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *