Greșeli la Poker pe care să nu le faci în 2022

Pokerul este un joc complex, cu multe capcane și modalități ușoare de a face greșeli. Cele mai multe dintre aceste greșeli sunt destul de des întâlnite la cei care încep să joace și sunt destul de ușor de reparat.

Așadar, în această postare, am enumerat cele mai frecvente greșeli de poker care ar trebui să dureze doar câteva minute fiecare pentru a fi reparate.

Verifică-le mai jos pentru a-ți îmbunătăți jocul și pentru a avea un start câștigător la mesele de joc! Chiar dacă în poker nu ai nevoie de digital marketing, e un skill care poate să te ajute pentru a afla cum cazinourile te targeteaza spre a-ți depune banii greu munciți acolo.

Nu te antrenezi destul

Dacă stai pe loc în acest joc, rămâi în urmă. Unii jucători muncesc în mod constant și creează noi strategii, iar tot mai multe softuri sunt lansate pentru a te ajuta să înțelegi strategiile optime și cum să le implementezi în jocul tău.

O scurgere comună a jucătorilor câștigători este că ei cred că au „înțeles jocul” sau cel puțin au înțeles suficient de bine pentru a putea învinge jocurile pe care le joacă. Ceea ce nu iau în considerare este faptul că ceilalți jucători din acel joc ar putea munci mai mult decât ei și că lenea lor i-ar putea costa avantajul lor.

Jucatul de prea multe mâini

Una dintre cele mai frecvente greșeli pe care le fac noii jucători de poker este să joace prea multe mâini.

De ce este o problemă să joci prea multe mâini? Faptul că joci fiecare mână este un semn că nu ești dispus să te retragi atunci când ai o mână slabă.

Deși unii consideră că a renunța este „plictisitor”, a ști când să renunți este o abilitate pe care trebuie să o stăpânești pentru a deveni un jucător de succes. Fiind mai selectiv cu mâinile pe care le joci, nu numai că îți vei îmbunătăți rata de câștig, dar vei face și deciziile post-flop mai ușoare.

Jucatul de prea puține mâini

Dacă a juca prea multe mâini este o problemă, a juca prea puține poate fi, de asemenea, o greșeală majoră. „Înăsprirea” jocului poate fi o decizie excelentă – și vă poate ajuta să câștigați împotriva jucătorilor relaxați – dar și înăsprirea excesivă vă va cauza probleme.

Jocul prea strâns vă poate face să ratați o serie de locuri marginale, dar profitabile.

Evitați să faceți greșeala de a juca prea strâns, lărgindu-vă gamele pre-flop și realizând un bun echilibru între mâinile valoroase și bluffuri. Dacă sunteți greu de prevăzut – amestecând mâini bune și bluffuri eficiente – veți fi un adversar greu de învins.

Nu îți controlezi emoțiile

A fi capabil să rămâi stabil din punct de vedere emoțional este o abilitate foarte importantă în poker, deoarece este un joc foarte mental. Nu are rost să muncești ore întregi în afara mesei de joc dacă nu ești capabil să le pui în aplicare când ești la masă. Cea mai frecventă problemă cu care se confruntă oamenii este tilt-ul. În esență, pierderea uneia sau a două mâini mari îi va trimite pe unii oameni la limită și își lasă emoțiile să le conducă deciziile. În plus, a fi înclinat este un indiciu foarte evident la o masă de poker, chiar și online.

Acest lucru te va costa foarte mulți bani pe termen lung, deoarece atunci când te înclini vei aduce noi scăpări în jocul tău în încercarea de a „câștiga imediat”, pe lângă cele pe care le ai deja.

Pariezi mai mult decât îți permiți

La jocurile de noroc, nu trebuie să jucați niciodată cu mai mulți bani decât vă puteți permite să pierdeți. Nu numai că acest lucru este iresponsabil din punct de vedere personal, dar va avea și un impact real asupra modului în care joci. Dacă vă așezați la o masă știind că nu vă puteți permite să pierdeți banii din fața dumneavoastră – este mai probabil să sfârșiți prin a pierde.

Acest lucru se datorează faptului că veți fi prea speriat pentru a face acțiunile agresive necesare pentru a câștiga la poker și vă va determina să jucați mai pasiv, așteptând să aveți „nuts” înainte de a băga bani. Cu toate acestea, nucile nu apar suficient de des pentru ca aceasta să fie o strategie viabilă, iar pokerul pasiv este adesea un poker perdant, așa că, cu cât vei juca mai pasiv în încercarea de a-ți salva banii, cu atât mai probabil că îi vei pierde.

Bluffat-ul consistent

În timp ce bluf-ul este o parte importantă a pokerului, să o iei razna și să blufezi la fiecare mână nu este o strategie bună. Motivul pentru care blufăm în poker este acela de a-i face pe adversarii noștri să ne dea call în momentele în care pariem pe valoare, deoarece dacă nu am blufa niciodată, adversarii noștri nu ar avea niciun motiv să dea call.

Cu toate acestea, dacă blufăm tot timpul, atunci blufurile noastre vor depăși cu mult mâinile noastre valoroase în ceea ce privește combinațiile, iar adversarii noștri vor câștiga mulți bani dacă ne vor chema la call down – bani care ies din buzunarele noastre! Utilizarea unor concepte precum blockers pentru a vă tempera frecvențele de bluf vă va împiedica să faceți prea multe blufuri și vă va economisi bani pe termen lung.

Concluzie

Deoarece pokerul este un joc atât de complicat, ar trebui să te aștepți să faci greșeli – și asta este în regulă! Nimeni nu este perfect! Important este să recunoști când ai făcut o greșeală și să faci tot posibilul să o corectezi. Sperăm că această listă v-a oferit câteva lucruri la care să lucrați.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *