Ce merge după un meci de handbal? O programare la salon. Încearcă Stailer!

După o partidă bună de jucat, după sport, un joc sau un antrenament intens, poate că puțini se gândesc să meargă la un salon. Unii se activează după sport și au energie debordantă, alții dimpotrivă, simt nevoia de odihnă. Iată 3 servicii de care să te bucuri la saloanele de profil, după un meci de handbal!

#1 Programare la tuns

În prezent, în saloanele de hair and beauty cei care sunt specialiști în arta coafurii, hairstyliștii încearcă și sunt specializați în tot felul de tehnici. Așadar, atunci când îți faci o programare tuns, așteaptă-te să dureze mai bine de 30 de minute. Implică spălat, tuns și aranjat, pentru că asta înseamnă experiența completă.

Așadar, după ce te-ai obosit bine cu sport intens, preferă un răsfăț și fă o programare la tuns. Pariu că vei avea mai multă răbdare pe scaunul hairstylistului.

#2 O sesiune de masaj

Cei care practică sport de performanță știu foarte bine cât de important este masajul și kinetoterapia. Mai ales după intervenții sau accidentări sunt recomandate terapii specifice prin masaj. Chiar și în lipsa unui context de acest gen masajul este binevenit după sport.

Relaxează-te la masaj și de programare se ocupă Stailer. Intră pe platforma cu acest nume, caută în funcție de preferințele tale – salonul din orașul tău care corespunde cu tot ce ține de nevoile tale, adică buget și disponibilitate. Setezi totul din câteva clickuri și confirmarea vine pe loc. Fără să mai fie nevoie să suni la salon!

#3 Servicii de cosmetică sau beauty

Dacă ești adepta genelor fir cu fir și ai dori să încerci sau chiar ai nevoie de retuș la ele, acum este momentul! Procedura durează în medie 2-3 ore, dar imediat după un antrenament ai toată disponibilitatea din lume să stai să te odihnești. E ca și cum ai face două lucruri deodată, deci nu întârzia să te programezi pentru acest tip de serviciu.

Dacă ai ajuns deja în faza de programare, descarca de aici aplicatia Stailer. Este gratuită, poți descărca din App Store, App Gallery sau Magazin Play și în câteva minute poți avea totul gata. Aplicația funcționează ca și plaforma. Un cont creat îți aduce și acces la extra funcționalități cum ar fi posibilitatea de a seta remindere pentru fiecare programare efectuată.

Cu Stailer îți organizezi mai bine ziua

Dacă și tu te-ai săturat să fii refuzat în încercarea de a obține o programare la salonul de beauty, schimbă foaia. Alege să te programezi cu Stailer și îți faci viața mai ușoară, totul fiind programat mai practic.

Stailer înseamnă acces gratuit la lista de saloane de hair and beauty din 41 de orașe. Mereu îți dorești să te fi lăsat pe mâinile unei persoane mai experimentate? Alege serviciul dorit, din salonul dorit, căutând simplu prin Stailer. Acceptă provocarea de a testa acest mod de programare și apoi lasă o recenzie sinceră ca și alții să știe cum este de fapt într-o anumită locație.

Contact: support@stailer.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *