Cele mai dubioase tematici pentru sloturi

Sloturile sunt jocul de cazino preferat de majoritatea gamblerilor începători. Ceea ce te atrage foarte mult la un astfel de joc este că poți să câștigi bani, să te distrezi și să profiți de o atmosferă plăcută, iar efortul depus este atât de mic încât nu vei simți nicio dificultate. Pentru că distracția de la sloturi este reprezentată și de cantitatea de jocuri disponibile, jucătorii apreciază faptul că pot oricând să se mute de la un joc la altul și să experimenteze efecte grafice și sonore complet noi în doar câteva apăsări de buton.

Dar pentru ca firmele de dezvoltare să poată crea zeci de mii de jocuri de slot, trebuie să abordeze tot felul de tematici și domenii. Iar din când în când, aceste tematici pot deveni cel puțin ciudate. Iată care sunt cele mai dubioase tematici pentru sloturi.

Sharknado

Sharknado este un termen destul de ciudat, greu de pronunțat în aproape orice limbă și nu te duce cu gândul la prea multe lucruri. Pare mai mult un cuvânt inventat pentru a exprima o glumă simplă spusă la o masă cu prietenii. Într-un fel sau altul, Sharknado nu este reprezentarea succintă a unui slot precum extra stars online free, ci mai degrabă un nume pentru un film foarte dubios care a rulat cândva pe micile ecrane, lansat în anul 2013 care avea ca premisă apariția unei furtuni extrem de mari ce avea să lovească un oraș important din Statele Unite ale Americii. Sharknado este combinația cuvintelor Shark și Tornado care s-ar traduce într-o tornadă cu rechini.

Subiectul filmului ar fi fost că această tornadă care a pornit din mijlocul oceanului, ar fi adus cu ea ajutată de o furtună și inundații, foarte mulți rechini în oraș. Evident că singura ocupație a rechinilor nu era alta decât să omoare oameni, să intre în case și să creeze panică acolo unde situațiile erau deja foarte tensionate. Astfel, Sharknado a devenit un film intens, cu acțiune moderată, dar care a prins foarte bine la public. Iar când ceva prinde bine la public, dezvoltatorii de sloturi sunt acolo să preia și ei o parte din acest tort al profitului. Sharknado a fost sursă de inspirație pentru un slot pe 5 tamburi dezvoltat de Pariplay.

Hoffmania

David Hasselhoff este unul dintre cei mai cunoscuți actori americani și este unul dintre cei care a condus primele mașini moderne la vremea când juca în celebrul film Knight Rider. David a câștigat tot felul de premii de-a lungul cariere sale, cel mai important dintre ele fiind că a fost catalogat ca fiind cel mai urmărit bărbat de la televizor. David Hasselhoff a fost actor pentru Knight Rider sau Baywatch, două show-uri televizate care au distrus toate topurile existente până la acel moment.

Și pentru că o carieră de succes în televiziune nu are cum să fie niciodată un lucru cu care să te mulțumești, David Hasselhoff a pornit și pe drumul unei cariere în muzică, ceea ce nu a putut face altceva pentru actor decât să îi crească și mai mult notorietatea. Cariera s-a în muzică a fost un complet succes. Dar Hoffmania este un slot creat de către cei de la Novomatic și spre mirarea noastră, a fost dezvoltat ca un tribut pentru celebrul actor și cântăreț.

Zombies

O tematică cel puțin la fel de ciudată precum Sharknado, dar cine suntem noi să judecăm preferințele unor oameni sau modul în care dezvoltatorii de sloturi decid să scoată produse? Dacă acestea au succes, nu mai trebuie să spunem absolut nimic. Dacă nu știi ce sunt zombie și care sunt cele mai mari calități ale acestora, vei rămâne puțin uimit să afli că un zombie nu are prea multe de spus în raport cu nimic. Nu încercăm să facem o glumă proastă. Evident că știi ce sunt zombie și că îi vezi mereu prin serialele post-apocaliptice sau sunt introduși mereu pentru a suplimenta nivelul de horror dintr-un show.

Cu aceeași intenție de a pipera moderat un show sau poate un joc de slot, au fost folosiți și de către dezvoltatorii de sloturi în micile lor făbricuțe de jocuri. Un slot bun cu o tematică de zombie va reuși să te sperie chiar dacă te afli într-un mediu plin de oameni. Dacă vei juca sloturi ce aparțin unor dezvoltatori cu imaginație precum cei de la NetEnt, vei observa cum ecranul de joc este destul de simplu cu mici trimiteri la zombie, dar când te aștepți mai puțin, pe ecranul de joc vor apărea tot felul de monștrii grafici care îți vor acorda și câștiguri.

Blood Suckers

Pe cât de ciudată este această tematică pentru sloturi, pe atât de populară este. Cred că vampirii au fost folosiți atât de mult în tematicile pentru jocuri încât nu mai stă nimeni să numere sau să interpreteze dacă este cu adevărat corect să te folosești în continuare de ei pentru succes. Dar cât timp jucătorii apelează la sloturile cu vampiri pentru a se distra, cine suntem noi să judecăm?

Vampirii sunt un motiv bun pentru crearea unui slot deoarece lumea lor are foarte multe elemente distincte care îi caracterizează. Astfel, se pot pune pe tamburi foarte multe simboluri colorate și care dacă sunt manevrate corect, vor putea să ofere o experiență inedită de cazino.

Concluzie

Sunt toate aceste tematici de cazino cel puțin ciudate? Da. Sunt necesare pentru a putea continua să avem produse diferite în cazinourile online și fizice? Sigur că da.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *