CSM București și-a adjudecat fără drept de apel Cupa României

Campioana CSM București s-a impus duminică, la Mioveni, în finala Cupei României feminine, 34-26 cu marea rivală SCM Râmnicu Vâlcea. Partida a fost echilibrată timp de 33 de minute, în care echipa care s-a aflat mai mult la conducere a fost cea vâlceană, care a intrat la pauză cu un gol avans, anunțând o repriză secundă palpitantă. Echipa lui Bent Dahl s-a și desprins la 3 goluri în debutul mitanului secund, însă, din minutul 33, la 18-15, în tabăra vâlceană s-a rupt filmul. Liscevic și compania au înscris doar un gol în următorul sfert de oră, CSM-ul a jucat impecabil ambele faze, a speculat toate greșelile adversarei și a câștigat meritat și categoric o finală al cărei deznodământ era greu de anticipat după primele 30 de minute. Ca de obicei, ”motorul” CSM-ului a fost Cristina Neagu, autoare a 12 goluri și desemnată logic jucătoarea meciului.

Finala mică a competiției a fost câștigată de Măgura Cisnădie, care s-a impus în fața Rapidului cu 23-22. Sezonul feminin intern mai programează două etape din Liga Florilor săptămâna viitoare, joi și duminică, în urma cărora va fi stabilită campioana României.

CSM BUCUREȘTI – SCM RÂMNICU VÂLCEA 34-26 (14-15) Arbitri: Ionuț Cazan / Gesur Suliman

CSM: Grubisic, Davidsen – Neagu 12, Arntzen 4, Aune 4, Martin 4, Aune 3, Broch 2, Ramusovic 2, A. Klikovac 1, Dindiligan 1, Dembele 1, Omoregie. Antrenor: Adrian Vasile.

Vâlcea: Hosu, Roch, Rus – Glibko 6, Bucur 5, Elghaoui 5, Levchenko 3, Lupei 2, Nikolic 2, B. Klikovac 2, Liscevic 1, Gorshenina, Dache, Dăscălete.

Foto: Facebook CSM București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *