Carlos Viver: Sunt mândru să văd numele Rapidului pe tabloul Champions League

Campioana Ligii Florilor a fost repartizată vineri în grupa B a Champions League, alături de Gyor, Metz, Buducnost, Storhamar, Esbjerg, Kastamonu și Lokomotiva Zagreb. Iată ce ne-a declarat antrenorul Carlos Viver despre tragerea la sorți.

Sunt mândru să văd numele Rapidului pe tabloul Champions League. Cred că ambele grupe sunt complicate, lucru normal, ținând cont de valoarea echipelor care au intrat în urne. Sunt nerăbdător să jucăm împotriva celor două echipe care au evoluat anul acesta în Final 4, Gyor și Metz. Vom avea nevoie de evoluții bune în faza grupelor pentru a ne califica mai departe. Pentru noi va fi foarte important să avem suporterii în spatele nostru și sper ca ei să creeze în Sala Polivalentă aceeași atmosferă ca în sala Rapid. Carlos Viver 

Echipa campioană va începe pregătirile pe 11 iulie, o săptămână mai târziu fiind programat un cantonament de o săptămână în Andorra. Va urma turneul amical la Craiova, între 4 și 6 august, apoi amical cu Dunărea Brăila pe 14 august. Pentru Rapid, sezonul oficial va debuta pe 22 august, cu Supercupa României, în compania celor de la CSM București.

Foto: Emilia Nicolae

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *