Liga Zimbrilor / CSM Vaslui se reunește pe 11 iulie cu un nou staff tehnic

CSM Vaslui și-a programat reunirea lotului pentru luni, 11 iulie. După plecarea lui Gabriel Armanu la HC Buzău, postul de antrenor principal va fi preluat de Bogdan Pralea (foto), care va fi ajutat din postura de antrenor secund de Sebastian Hagiu, care va renunța la cariera de arbitru. De asemenea, funcția de delegat va fi acoperită de directorul clubului, Bogdan Cristea.

„Pentru mine, învestirea în funcția de antrenor principal la CSM Vaslui înseamnă enorm. Știu că este o responsabilitate mare, dar împreună cu jucătorii și stafful tehnic sunt convins că vom reuși la finalul sezonului ce va urma să atingem obiectivele propuse de către conducerea clubului. Împreună cu colegul meu Sebastian Hagiu, vom stabili etapele de pregătire pentru perioada următoare”, ne-a declarat Bogdan Pralea.

”E un vis împlinit și totodată o provocare, să am ocazia să stau pe banca tehnică a echipei la care am jucat”, ne-a spus Sebastian Hagiu.

Echipa vasluiană va juca un prim amical pe 30 iulie la Focșani, după care va participa la trei turnee: 4-6 august la Bacău (alături de CSM Bacău, HC Buzău și Steaua), 13-14 august la Vaslui (unde vor veni HC Buzău, CSM Odorhei și RK Radoviș – Macedonia de Nord) și 18-19 august la Buzău. În privința noutăților din lot, CSM Vaslui a anunțat patru transferuri: Rareș Păunică (extremă stânga, CSM Bacău), Bogdan Păunescu (pivot, CSM Alexandria), Maxim Oancea (inter stânga, CSM Alexandria) și Vladyslav Kobzii (inter stânga/centru, HC Victor Stavropol).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.