Ce a spus Daniel Anca despre înfrângerea cu Elveția și o galerie foto de la partida de la Varna

La finalul partidei de luni, Elveția – România 33-27, de la M20 EHF Championship, am realizat un interviu cu selecționerul Daniel Anca despre acest joc. În plus, după ce a citit articolul referitor la joc, antrenorul principal al naționalei de tineret mi-a trimis și răspunsurile la întrebările puse în respectivul material, pe care vi le ofer în cele ce urmează. Nu pot decât să apreciez disponibilitatea de a comunica a lui Daniel Anca, chiar și atunci când lucrurile nu sunt tocmai roz. Reiterez apelul către președintele Din de a rezolva această problemă și la naționala de junioare, unde l-a pus pe omul care muncește mult și nu vorbește cu presa. De asemenea, vă oferim și o galerie foto mai amplă de la partida de luni, de la Varna.

De ce, în prima repriză, extrema dreaptă nu a primit nici măcar o minge utilă pentru a finaliza ? 

Deoarece jocul liniei de 9 metri a fost fragmentat și ineficient, nu a fost opțiunea antrenorului să nu se joace cu extrema.

De ce numărăm pe degetele unei mâini contraatacurile în 60 de minute?

Pentru ca un adversar care face repliere bună nu poate fi surprins cu contraatacuri. În schimb, am dat goluri pe faza a doua.

De ce, după time-out-ul din minutul 52, portarul Preda a fost lăsat să intre în teren deși aveam eliminat și atacam cu 6 jucători ?

O neatenție cumulată a antrenorului și a jucătorului.

De ce cel mai bun portar al turneului final al juniorilor 1 a rămas în afara lotului ? 

Putem face două schimbări în lot în tot turneul și  nu cred că prezența lui Claudiu Pal în poartă ar fi adus un plus. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *