Remiză cu Olanda în al treilea meci de la mondialele de junioare

Echipa națională de junioare a încheiat neînvinsă partidele din grupa E a campionatului mondial din Macedonia de Nord, după ce a terminat la egalitate marți după-amiază, 29-29 cu Olanda. România a avut o primă repriză bună, pe care a încheiat-o cu un avans de două goluri după ce a condus cu 11-6 în minutul 16. Adversarele au revenit în repriza a doua, preluând conducerea în minutul 41 (20-19) și conducând cu 27-24 în minutul 52. Din fericire, fetele noastre au revenit și au izbutit să egaleze la 28 în minutul 58 prin golul Alisiei Boiciuc, însă în ultimul minut au ratat un atac în superioritate numerică. Olanda a avut ultima acțiune ofensivă a jocului, dar n-a izbutit să finalizeze cu aruncare la poartă deși a avut la dispoziție 19 secunde.

România a terminat grupa E pe locul al doilea, la golaveraj, urmând să intre în grupele principale cu 1 punct. În prima partidă din Main Round, echipa noastră va întâlni Coreea de Sud joi, 4 august, de la ora 19.30.

ROMÂNIA – OLANDA 29-29 (16-14)

România: Neagu, Demeter – Mihai 8, Lixăndroiu 6, Boiciuc 5, Mezei 3, Mohamed 3, Predescu 1, Maxim 1, Mozes 1, Danciu 1, Grigore, Damian, Lecu, Pavel, Groșan. Antrenori: Aurelian Roșca, Ileana Morari, Ionel Gheorghe, Ildiko Kerekes Barbu.

Foto: ihf.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *