Liga Florilor / Dunărea Brăila a schimbat antrenorul după numai patru etape

Dunărea Brăila e a doua echipă din Liga Florilor care-și schimbă antrenorul principal, după Dacia Mioveni. Gruparea de la Dunăre a decis să-l schimbe pe Neven Hrupec după doar patru etape, în care echipa reușise două victorii (acasă cu HC Zalău și SCM Craiova), o remiză (pe terenul Măgurii Cisnădie) și o înfrângere (la Râmnicu Vâlcea), ocupând locul 5. Dunărea Brăila l-a instalat joi pe Costică Buceschi, care a mai antrenat echipa brăileană în perioada 2015-2017, obținând titlul de vicecampioană la finele sezonului 2016/2017. Costică Buceschi va rămâne totodată și selecționer al naționalei feminine a Turciei, iar la Dunărea va fi ajutat de secundul Cristian Preda.

Mă bucur că am revenit la Brăila. Multe lucruri s-au schimbat, schimbări în bine mai ales pe partea de infrastructură. Avem un lot de jucătoare foarte bun. Aneta Udriștioiu va reveni la antrenamente de săptămâna viitoare, o să revină și celelalte fete accidentate, astfel că vom intra în normal. Va fi greu pentru că acest campionat este mult mai echilibrat și mult mai dificil dar așa e în sport, ne punem obiective și facem tot posibilul să le atingem. Am un avantaj pentru că am lucrat cu o parte din fete, dar pentru mine e de două ori mai dificilă etapa viitoare având în vedere că jucăm cu Baia Mare, echipă pe care am antrenat-o. Costică Buceschi pentru pagina de Facebook HC Dunărea Brăila oficial

De remarcat faptul că în anunțul făcut de gruparea brăileană nu există nicio referire la antrenorul demis, croatul Neven Hrupec. ”A fost decizia clubului”, ne-a spus tehnicianul croat.

Foto: Facebook HC Dunărea Brăila oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *