Vezi cum funcționează diversele tipuri de promoții la pariuri sportive

Industria de betting online oferă tot mai multe avantaje clienților, segmentul de marketing concentrându-se pe acordarea unor bonusuri pariuri cât mai diverse, care să acopere o gamă largă de preferințe. Ideal este să ai conturi la mai multe agenții de pe internet, ca să poți beneficia de cât mai multe oferte promoționale.

Îți prezentăm care sunt principalele tipuri de promoții la pariuri sportive și ce presupun acestea, ca să știi ce să urmărești atunci când accesezi o platformă nouă.

Oferte promoționale fără depunere

Tot mai multe agenții de pariuri online au oferte promoționale fără depunere. Primești un pariu gratuit doar pentru că îți deschizi cont. Recompensa este acordată de cele mai multe ori după ce ai parcurs procesul de confirmare a identității (KYC), dar se poate să primești Free Bet-ul și după ce îți confirmi adresa de email sau numărul de telefon. Pariurile gratuite pot fi folosite pe orice piață din sport, deci și pe meciuri de handbal.

Oferte la depunere

Cu ocazia primei depuneri, sau atunci când îți realimentezi contul, poți beneficia fie de fonduri suplimentare, fie de pariuri gratuite, fie de un pachet format din ambele beneficii. Fondurile suplimentare trebuie rulate pentru a fi transformate în cash. La pariurile sportive, cerințele de rulaj sunt mai accesibile decât cele asociate cu ofertele cazinourilor online. În fonduri suplimentare pot fi acordate și câștigurile provenite din pariurile gratuite, însă, de cele mai multe ori, aceste câștiguri sunt în bani reali.

Recompense pentru rulaj

Periodic, clienții existenți se bucură de recompense pentru rulaj. Dacă mizezi o anumită sumă pe un meci indicat, primești un pariu gratuit pe care îl poți utiliza în zilele următoare sau chiar pentru partida respectivă. De exemplu, pentru un pariu live eligibil  pe prima repriză a meciului FCSB vs CFR Cluj primești un Free Bet pe care îl poți folosi în repriza secundă.

Unele agenții acordau un pariu gratuit pentru primul bilet plasat de pe un dispozitiv mobil, încurajând, astfel, pariurile „din mers”.

Concursuri

Mulți operatori organizează – permanent sau cu ocazia unor competiții majore – concursuri de pronosticuri. De regulă poți participa gratuit la asemenea provocări. Trebuie doar să ai cont. Premiile sunt acordate în funcție de numărul pronosticurilor corecte, ajungând și la sute de mii de lei în bani reali.

Funcții permanente

Promoțiile oferite de agențiile de pariuri online mai iau forma unor funcții de care clienții pot beneficia permanent. Avantajele sunt numeroase și variază de la un operator la altul. Iată numai câteva exemple:

  • cote mărite pentru anumite meciuri – pentru cele mai importante meciuri ale zilei, din handbal, fotbal și alte discipline importante, operatorul renunță parțial sau total la marja de profit. Rezultă, astfel, cote mai mari pentru unele piețe;
  • Cash Out – poți închide un bilet înainte de finalul meciului pentru a securiza un câștig sau a limita pierderile. Unele agenții oferă și posibilitatea unui Cash Out parțial, în care închizi pariul numai pe o parte a mizei;
  • avantaj goluri – dacă echipa de handbal pe care ai pariat are un avantaj de șase goluri, atunci biletul este câștigat indiferent de scorul final. Oferta se aplică și pentru alte sporturi, precum fotbal, tenis sau baschet.
  • suplimentare de câștig – biletele de tip acumulator care au de la un anumit număr de selecții în sus beneficiază de suplimentare a câștigului chiar și cu sută la sută. Poți avea câștig mai mare decât cel indicat de cota de pe site și dacă joci la pariuri live.
  • asigurare pentru bilete pierdute – agențiile de pariuri online oferă „asigurări” pentru o selecție care nu iese pe un bilet de tip acumulator, sau pentru gol marcat după minutul 90, sau pentru cazul în care meciuri se termină 0-0 etc.
  • pariuri rapide – mai ales când joci live, rapiditatea cu care este înregistrat un bilet este crucială. Pe multe platforme poți activa o funcție prin care pariul este plasat „cât ai clipi”, pentru o miză presetată.
  • mai multe selecții din același meci – în trecut, nu puteai paria decât pe o selecție dintr-un meci. Acum, poți face un bilet cu oricâte selecții din aceeași partidă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *