Foto-video / Festival de Minihandbal la Suceava

Sala “Dumitru Bernicu” a Liceului cu Program Sportiv Suceava a găzduit faza județeană a Festivalului Național de minihandbal. La competiția organizată de Asociația Județeană de Handbal Suceava și Liceul cu Program Sportiv Suceava în colaborare cu Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Suceava au participat echipe de la LPS Suceava, CSU Suceava și ACS Vicov Elite Vicovu de Jos.

Festivalul Național de minihandbal se adresează în acest an copiilor născuți în anul 2012 și mai mici. La faza județeană a competiției, desfășurată în sala “Dumitru Bernicu” a Liceului cu Program Sportiv Suceava, au participat gazdele de la LPS Suceava, cu două echipe, CSU Suceava și ACS Vicov Elite Vicovu de Jos. Cele trei cluburi vor fi prezente și la faza Euro-regiune, în condițiile în care la această categorie de vârstă nu se ține scorul.

Organizatorii, Asociația Județeană de Handbal Suceava și Liceul cu Program Sportiv Suceava, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Suceava, au oferit câte o cupă fiecărei echipe și câte o diplomă fiecărui jucător. Mai mult, toți micii handbaliști au primit la final pizza din partea Industrial Pizza și Tazz.

Foto: Daniel Vatamanu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *