Două înfrângeri pentru naționala masculină de tineret în Macedonia de Nord

Naționala masculină de tineret a avut o acțiune de pregătire finalizată cu două jocuri de verificare în Macedonia de Nord, cu selecționata acestei țări, calificată la campionatul mondial. Acolo unde ar fi trebuit să fim și noi. Selecționerul Adrian Petrea a adus mai mulți jucători noi la această acțiune, la care a participat un staff numeros – Vasile Boca (antrenor secund, singurul care are tangență cu generația 2004/2005), Rudi Stănescu (antrenor cu portarii) și Vali Ghionea (antrenor coordonator, dar care n-a antrenat până acum nicăieri). România a pierdut ambele jocuri la mare luptă și va avea următoarea acțiune în luna aprilie.

După o lungă perioadă, cele două jocuri au fost foarte benefice pentru echipa noastră, în vederea integrării și evaluării unor noi sportivi care sunt pentru prima dată la lotul național. Îmi felicit sportivii pentru determinarea de a veni la echipa națională, disponibilitatea la muncă, ambiția cu care au abordat cele două jocuri, contra unei echipe calificate la campionatul mondial. Mulțumesc colegilor din staff-ul tehnic pentru ajutorul depus în procesul de evoluție a sportivilor! Adrian Petrea (selecționer România tineret)

11 martie: MACEDONIA DE NORD – ROMÂNIA 31-30 (19-15)

România: Berghoffer, Podovei – Voica 12, Sabou 6, Radu 5, Gheorghe 3, Zarițchi 2, Oancea 1, Toma 1, Cocoșilă, Grigore, Burzo, Noțigan, Melintescu, Roșca, Niculaie.

12 martie: MACEDONIA DE NORD – ROMÂNIA 32-28 (15-12)

România: Berghoffer, Podovei – Grigore 6, Gheorghe 5, Zarițchi 4, Radu 4, Sabou 4, Niculaie 2, Voica 1, Melintescu 1, Toma 1, Oancea, Cocoșilă, Burzo, Roșca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *