Juniorii au încheiat stagiul de la Comănești cu două victorii împotriva Moldovei

Echipa națională de juniori a făcut un stagiu de pregătire de cinci zile la Comănești, încheiat cu două jocuri de verificare împotriva Moldovei, ambele câștigate la scor datorită diferenței mari de valoare dintre cele două echipe. Dincolo de utilitatea stagiului, despre care îl auziți în interviul de mai jos pe selecționerul Adrian Petrea, rămân unele mari semne de întrebare vizavi de interesul federației față de această echipă.

Citește mai mult

Juniorii sunt deciși să câștige turneul din august de la Craiova / Adrian Petrea: Jucătorii au venit foarte motivați la pregătiri

Echipa națională de juniori a României a început pregătirile pentru turneul ce poate readuce țara noastră în primul eșalon european, care va avea loc la Craiova în perioada 8-14 august. 24 de tineri handbaliști se pregătesc la Oradea sub coordonarea colectivului tehnic alcătuit din Adrian Petrea, Vasile Boca și Bogdan Pralea.

Citește mai mult

Adrian Petrea a fost demis de la Minaur Baia Mare

Eliminarea echipei Minaur Baia Mare din Cupa EHF masculină, de către ciprioții de la Anorthosis Famagusta, n-a rămas fără urmări la gruparea maramureșeană. Și cum întotdeauna cea mai la îndemână persoană de sacrificat e antrenorul, Adrian Petrea e cel care plătește decontul unei eliminări rușinoase din cupele europene.

Citește mai mult

EXCLUSIV / Adrian Petrea: Jocul nostru a avut de suferit, dar am obținut trei puncte valoroase și îmi felicit jucătorii

Minaur Baia Mare a obținut luni după-amiază a patra victorie consecutivă în Liga Zimbrilor, impunându-se greu în fața celor de la CSM Reșița. E foarte adevărat că maramureșenii au avut 10 jucători indisponibili, în timp ce alții nu erau incomplet refăcuți. Citiți ce a declarat, pentru Handbal Mania, antrenorul principal al Minaurului, Adrian Petrea.

Citește mai mult

Video-declarații la finalul turneului de la Sfântu Gheorghe: Djordje Cirkovic, Eliodor Voica, Adrian Petrea, Dalibor Cutura, Alexandru Acsinte și Bojan Butulija

Interviuri realizate la finalul turneului de la Sfântu Gheorghe, care a programat primele trei etape din Liga Zimbrilor, cu Djordje Cirkovic, Eliodor Voica, Adrian Petrea, Dalibor Cutura, Alexandru Acsinte și Bojan Butulija.

Citește mai mult

Continuă plecările de la CSM Bacău: unul din cei mai buni apărători a plecat la Făgăraș, antrenorul Adrian Petrea e cu un picior la Minaur!

Situație din ce în ce mai complicată la CSM Bacău, care a mai pierdut un jucător și e posibil să rămână și fără antrenor principal. Unul din cei 7 jucători aflați la final de contract a decis să nu mai aștepte oferta întârziată a clubului băcăuan.

Citește mai mult

Record de goluri marcate într-o repriză la partida Steaua – CSM Bacău / Declarații Sandu Iacob și Adrian Petrea

Prima partidă a etapei a 17-a a Ligii Zimbrilor s-a disputat joi seara la Chiajna, într-o atmosferă intimă, așa cum foarte bine a caracterizat-o comentatorul TVR Cristian Mîndru. Steaua s-a impus fără mari probleme în fața Bacăului, moldovenii fiind la a șaptea înfrângere consecutivă.

Citește mai mult

VIDEO / Rareș Fortuneanu și Adrian Petrea despre tragerea la sorți a play-off-ului pentru mondiale

Ce au declarat antrenorii naționalei masculine a României, Rareș Fortuneanu și Adrian Petrea, despre tragerea la sorți a play-off-ului pentru campionatele mondiale de anul viitor, în care echipa noastră va întâlni Bosnia-Herțegovina.

Citește mai mult

”Dublă” amicală între Bacău și Vaslui / Declarații Adrian Petrea și Leonard Bibirig

CSM Bacău și CSM Vaslui au disputat vineri și sâmbătă două jocuri de verificare, cu mai puțin de o săptămână înainte de reluarea sezonului în Liga Zimbrilor. Bacăul va juca în campionat pe teren propriu cu CSM Reșița, în timp ce Vasluiul de va deplasa la Făgăraș.

Citește mai mult