Dinamo își încheie parcursul în Champions League cu o victorie de colecție

Campioana Ligii Zimbrilor a reușit miercuri seara o victorie mare în returul play-off-ului pentru calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Dinamo a câștigat cu 32-31 în Wunderino Arena din Kiel și probabil că această victorie le asigură în proporție de 99% wild card-ul pentru viitoarea ediție a competiției campioanelor, în care țara noastră nu mai are locul asigurat. E drept că, la adăpostul acelui 41-28 de la București, echipa germană n-a turat motoarele la maxim, însă asta nu unmbrește meritele echipei lui Xavier Pascual, care a arătat că poate mult mai mult decât a arătat în tur. Să notăm că gazdele au avut atacul cu care puteau câștiga, însă Akimenko a reușit intercepția și a marcat în poarta goală golul victoriei dinamoviste. Pentru Dinamo urmează sâmbătă meciul de campionat cu CSM Vaslui care le poate aduce matematic un nou titlu.

THW KIEL – DINAMO BUCUREȘTI 31-32 (16-17) Arbitri: Dalibor Jurinovic / Marko Mrvica (Croația)

Kiel: Mrkva, N. Landin – Ekberg 9, Wiencek 4, Johansson 4, Sagosen 3, M. Landin 3, Reinkind 2, Zarabec 2, Pekeler 2, Fraatz 1, Bilyk 1, Duvnjak, Dahmke, Pabst. Antrenor: Filip Jicha.

Dinamo: Ghedbane, Heidarirad – Kuduz 5, Pascual 4, Kukic 4, Kasparek 4, Akimenko 3, Shebib 3, Gurbindo 3, Ali Zein 2, Humet 2, Racoțea 1, Ghionea 1, Sorhaindo, Militaru, Da Silva. Antrenor: Xavier Pascual.

Foto: eurohandball.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *