Talentul Este Cheia ? Nici vorbă ! Transportul Este Cheia !

În lumea handbalului juvenil circulă o vorbă despre ”strategia” administrației Din privitoare la copii și juniori. Aceasta are trei litere: TEC. Clubul secretarului general Mazilu este împins și avantajat cu toate forțele, fără absolut nicio rușine. Apropo, a prezentat Viorel Mazilu documentul care atestă că nu mai are nicio calitate în cadrul Asociației Handbal Club ”Talentul Este Cheia” ? A văzut cineva dovada că sus-numitul nu se află într-o flagrantă stare de incompatibilitate ?

Mai nou, se aude că denumirea clubului aflatîn grațiile federale s-ar fi schimbat în ”Transportul Este Cheia”. Vă vine să credeți sau nu, echipele de juniori 1 și juniori 3 ale TEC sunt singurele din România care nu au plătit niciun leu pentru transportul arbitrilor în faza seriilor geografice! Da, ați citit bine. Nu doar că a avut parte de serii și grupe semifinale cu dedicație, din care CSM București a fost îndepărtată, dar clubul TEC a avut exclusiv arbitri din București la partidele din prima fază a campionatelor. Zece meciuri, zece cupluri de arbitri bucureșteni, privilegiu de care nu s-a bucurat nicio altă echipă din România.

Suntem siguri că acest aspect va face parte din Raportul de activitate al președintelui Din, care va fi prezentat Adunării Generale, aceasta fiind una din realizările notabile ale noii administrații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *