După pumnii în gura presei, au început să elimine de la vot zonele incomode

Administrația Din continuă să producă acțiuni incompatibile cu o organizație de interes public dintr-o societate normală. Am relatat despre faptul că ni s-a refuzat acreditarea pentru meciul România – Austria, iar acest abuz a fost urmat de un altul: contul redactorului Handbal Mania de pe platforma de acreditări a Federației Române de Handbal a fost suspendat fără nicio motivație. Îi asigurăm pe cei care au orchestrat acest abuz că vor răspunde cât de curând în fața legii fiindcă, totuși, FRH nu e un SRL sau o Asociație Familială în care (deocamdată) Din & Mazilu și camarila pot dirija răzbunări personale fără să plătească.

Abuzurile nu se opresc, însă, aici. Dacă tot nu le spune nimeni nimic, oamenii s-au pus pe eliminat structuri sportive din lista participanților la Adunarea Generală de vineri. De unde ? Din zonele unde politica noii conduceri nu este agreată. Iar dacă la ultimele ședințe ale Consiliului de Administrație clujeanul Cristian Potora a fost împotriva deciziilor agreate de președintele Din, atunci a venit și ”pedeapsa”. Clubul Sportiv Școlar Viitorul Cluj-Napoca a dispărut subit de pe lista structurilor sportive cu drept de vot la Adunarea Generală. În 20 martie, clubul respectiv era pe lista transmisă membrilor C.A., iar după ședința de la Căprioara Spa&Wellness din 21 aprilie a dispărut.

Ce urmează ? Vor trece la intimidarea/eliminarea fizică a celor care ”mișcă în front” ? La cum evoluează lucrurile, nu e exclus. În orice caz, să nu uităm…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *