Avem Consiliu de Administrație cu coloană vertebrală! Lovituri grele primite joi de administrația Din

Prima parte a ședinței a Consiliului de Administrație a oferit câteva lovituri grele conducerii Federației Române de Handbal, care se pare că nu a înțeles nimic din cele petrecute la Adunarea Generală de acum două luni. Astfel, primul punct al ordinii de zi a marcat o premieră: Consiliul de Administrație a respins Hotărârile Consiliului Director al FRH din perioada 27.04 – 08.06.2023!!! Așa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată! Care ar putea fi consecințele? Ei bine, după cum ne-a precizat un specialist în științe juridice, dacă, teoretic, Curtea de Conturi ar face un control la FRH, toate cheltuielile făcute fără aprobarea Consiliului de Administrație ar fi imputate celor care le-au aprobat!

Despre ce cheltuieli vorbim, printre altele? Ei bine, o dată despre excursiile la Final Four-uri. Astfel, la Final Four-ul feminin de la Budapesta au călătorit pe banii federației Constantin Din, Viorel Mazilu, Daniel Vasile (director executiv și șeful Comisiei Centrale de Disciplină) și Florentin Pera. Apoi, la Final Four-ul masculin de la Koln, s-au deplasat, tot pe banii federației, Constantin Din, Viorel Mazilu, Daniel Vasile, Andrei Luca și Valentin Ghionea. Cu alte cuvinte, trei membri ai Comitetului Director și-au aprobat excursii pe banii federației în Ungaria și Germania!

Vă mai aminitiți de ”eu am venit să aduc bani în handbal, nu să iau?”. Da, sigur! Probabil că de aia se și propun dublări de taxe, pentru excursii în Vest, însă sperăm că acei membri ai Consiliului de Administrație care joi au spus NU! abuzurilor și diletantismului, se vor opune din nou. Ce mai votase Comitetul Director? Ca la premierea pentru calificarea la mondialele din acest an sportivele să ia câte 2000 de lei, iar antrenorii secunzi câte 4800.

Ce a urmat, a fost un meci de box în care a lipsit antrenorul care să arunce prosopul pentru Din&Mazilu și asociații. Au fost respinse absolut toate propunerile fără legătură cu realitatea, începând cu disputarea etapelor de Liga Florilor miercurea (se va juca sâmbăta), continuând cu taxa de participare la campionatul de tineret (care a fost eliminată) și terminând cu regulamentele de la Divizia A și juniori, care se vor disputa după aceleași regulamente ca în sezonul trecut!

Până la urmă, e un triumf al bunului simț, iar cei care i-au ales pe oamenii care au decis să spună NU! imposturii pot fi mândri. Când se vor publica procesele verbale, îi vom menționa și pe cei care au ales altă postură decât cea de ”yesman” al unei administrații care și-a pierdut firul de împământare. Așteptăm cu maxim interes ședința de vineri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *