Dacia Mioveni s-a reunit la primărie

Prima reunire a lotului și staff-ului tehnic de la Dacia Mioveni a avut loc duminică, la sediul Primăriei Mioveni, dat fiind faptul că Sala Sporturilor este ocupată cu europenele feminine de tineret. Jucătoarele au fost întâmpinate de multe oficialități ale orașului și clubului: primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, viceprimarul Ciprian Țurlea, președintele CS Dacia Mioveni 2012, Toma Duței, consilierul sportiv Petre Berbecaru, Nicu Jianu, membru în Consiliul Director, Paul Mihăilă, directorul tehnic al secției handbal, Alin Călinescu, directorul Centrului Cultural Mioveni.

În afara noutăților anunțate anterior de clubul din Mioveni, la reunire a fost prezentă și achiziția de ultimă oră, Alina Ilie (inter dreapta, 27 de ani, SCM Gloria Buzău). Au lipsit motivat Iulia Borcan (convocată la naționala de tineret), Dora Krsnik (se recuperează în Croația după accidentarea suferită în ultimul meci al campionatului trecut) și Armina Isic (mai are de rezolvat câteva formalități consulare).

Dacia Mioveni se va afla în cantonament până pe 23 iulie, două zile mai târziu având primul amical cu SCM Râmnicu Vâlcea, pe teren propriu. De asemenea, echipa pregătită de Victorina Bora va participa la trei turnee de pregătire: pe 4-5 august la Râmnicu Vâlcea, pe 11-12 august la Zalău (cu HC Zalău, Minaur și Măgura Cisnădie) și pe 18-19 august la Mioveni (cu Corona Brașov, SCM Craiova și Știința București).

LOT DACIA MIOVENI SEZON 2023-2024

Portari: Mădălina Ion, Viktoriia Tymoshenkova, Amandine Balzinc.

Extreme stânga: Bianca Sărățeanu, Alina Czeczi, Mădălina Pal Ceandani Ragea.

Interi stânga: Iuliia Andriichuck, Armina Isic.

Centri: Dora Krsnik, Judtih Vizuete, Carmen Dumitrița Stoleru, Iulia Ștefania Borcan.

Pivoți: Roxana Cîrjan, Andrijana Tatar, Marija Kaluderovic.

Interi dreapta: Ivana Dezic, Alina Ilie.

Extreme dreapta: Geanina Nițu, Yevheniia Levchenko, Ana Kojic, Diana Ioana Damian.

Antrenori: Victorina Bora (principal), Alin Oprescu (secund).

Preparator fizic: Alexandru Acsinte.

Maseur: Dana Florescu.

Kinetoterapeut: Ștefan Dumitrescu.

Sursa: Facebook CS Dacia Mioveni 2012

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *