Serii cu dedicație în Divizia A feminină și cum a mințit din nou Constantin Din Adunarea Generală

Federația Română de Handbal a anunțat seriile Diviziei A cu doar 10 zile înainte de startul campionatului! La feminin, s-au înscris 21 de echipe, care au fost împărțite în trei serii, într-un mod absolut ciudat. În primul rând, s-a inversat ”numerotarea” seriilor. Întotdeauna, seria cu echipe din Moldova au fost seria A, acum este B. Apoi, este arhicunoscut faptul că 6 echipe și-au anunțat intenția de a ataca promovarea: CSM Galați, CSM Iași, Activ Prahova Ploiești, CSM Unirea Slobozia, CSM Slatina și CSM Deva. V-ați fi gândit că acestea vor fi împărțite în mod egal, dar nu! Ploieștiul, Slobozia și Slatina au fost trimise în seria A, Galațiul și Iașul în seria B, iar Deva a fost lăsată să defileze în seria C. La masculin s-au înscris 14 echipe și ce să vezi? CSM Alexandria nu mai e în serie cu Târgu Jiu, Craiova sau Reșița, ci cu Piatra Neamț, Iași și Galați. Analizați dumneavoastră dacă e rea intenție sau doar prostie.

S-au anunțat seriile și în campionatul de tineret, invenția lui Constantin Din care, după cum se va vedea, a distrus campionatele de juniori la categoriile superioare. Lăsând la o parte asta, la ultima Adunare Generală, Din anunța pompos: ”am avut discuții și vor exista echipe ale universităților care se vor înscrie în viitoarele campionate de tineret.” Câte echipe ale universităților s-au înscris? ZERO! Adică exact valoarea cuvântului președintelui FRH după ce nu și-a respectat promisiunea electorală de a-și prezenta demisia în alb în fața Adunării Generale.

Mai trebuie motive pentru a scăpa de o administrație incompetentă? De ce Consiliul de Administrație nu a fost convocat, deși au trecut 65 de zile de ultima ședință, chiar dacă Statutul prevede un termen de 45 de zile?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *