„Revoluția” din handbalul juvenil: antrenori plătiți cu ziua și staff din numai 2 tehnicieni!

Noua conducere a Federației Române de Handbal își continuă prestația cel puțin ciudată, de data aceasta cu măsuri de neînțeles la nivel de juniori. Astfel, președintele Constantin Din a ajuns la concluzia că antrenorii de la loturile de juniori sunt mult prea bine plătiți.

Citește mai mult

”Scandalul” mingilor oferite cluburilor de juniori, ce spune reprezentantul sponsorului

Lumea handbalului juvenil românesc este revoltată de ultima ”măsură” dispusă de administrația Din. Conform unui mesaj transmis de un anume Radu Chirvase (care semnează între paranteze ”PR & Comunicare”) Asociațiilor Județene de Handbal, cluburile de juniori sunt OBLIGATE să folosească la jocurile oficiale un anumit tip de mingi. Care e explicația acestui fapt, citiți în cele ce urmează.

Citește mai mult

Viorel Mazilu e noul secretar general al Federației Române de Handbal

La debutul Consfătuirilor arbitrilor și observatorilor, care se desfășoară de vineri până duminică la Covasna, președintele Federației Române de Handbal, Constantin Din, a anunțat numele noului secretar general al FRH. Acesta este Viorel Mazilu (40 de ani), fost jucător și antrenor la Steaua București.

Citește mai mult

PRO TV a câștigat drepturile de televizare pentru următoarele patru sezoane

Federația Română de Handbal a anunțat joi cine a câștigat cesiunea drepturilor de transmisie a meciurilor de handbal pe canalele de televiziune, pe platformele de video la cerere și pe paginile media de socializare online, pentru următoarele patru sezoane (2022-2026).

Citește mai mult

Ședință – maraton la Consiliul de Administrație al FRH cu câteva schimbări importante de regulament

Prima ședință a noului Consiliu de Administrație al FRH a durat aproape 10 ore, timp în care abia au fost votate regulamentele pentru Liga Florilor și Liga Zimbrilor. Echipele din primele eșaloane vor fi obligate să aibă în teren în permanență 3 jucători români.

Citește mai mult

FRH a scos la vânzare drepturile de televiziune pentru următoarele patru sezoane

Federația Română de Handbal a publicat, pe site-ul oficial, un anunț referitor la drepturile media vizând meciurile de handbal din sezoanele competiționale aferente perioadei 2022 – 2026. Astfel, drepturile ce urmează a fi cesionate sunt împărțite în trei pachete de opțiuni distincte,

Citește mai mult

Șeful Comisiei de Competiții a FRH a făcut praf turneele finale ale juniorilor 4

Situație explozivă în sălile din județul Timiș care găzduiesc turneele finale ale juniorilor și junioarelor 4, din cauza organizării defectuoase. În loc să se ocupe de organizare, șeful Comisiei de Competiții din cadrul FRH, Mihai Pîrvu, care face cuplu cu ginerele șefului Comisiei de Arbitri, a fost trimis să arbitreze un meci de la barajul de menținere/promovare în Liga Florilor.

Citește mai mult

Reprogramări repetate ale turneelor finale la juniori, explicația FRH

Am tot scris în ultima vreme despre inadvertențele apărute în programarea unor jocuri și turnee la nivel de juniori, iar ”federalii” s-au supărat că n-au fost consultați înainte de apariția materialelor. Pentru a nu lăsa loc la interpretări răutăcioase vă oferim integral și necenzurat răspunsul pe care l-am primit.

Citește mai mult

Haos la FRH / Brambureală totală în programarea competițiilor masculine

După ce au dat peste cap programul campionatelor junioarelor, cu precădere pe cel al junioarelor III, care au examene în această vară, federalii români au comis-o din nou, de data aceasta la competițiile masculine. Aceste programări aberante constituie încă o demonstrație a incapacității unor personaje din FRH de a gestiona lucruri simple.

Citește mai mult