Viorel Mazilu e noul secretar general al Federației Române de Handbal

La debutul Consfătuirilor arbitrilor și observatorilor, care se desfășoară de vineri până duminică la Covasna, președintele Federației Române de Handbal, Constantin Din, a anunțat numele noului secretar general al FRH. Acesta este Viorel Mazilu (40 de ani), fost jucător și antrenor la Steaua București.

Citește mai mult

PRO TV a câștigat drepturile de televizare pentru următoarele patru sezoane

Federația Română de Handbal a anunțat joi cine a câștigat cesiunea drepturilor de transmisie a meciurilor de handbal pe canalele de televiziune, pe platformele de video la cerere și pe paginile media de socializare online, pentru următoarele patru sezoane (2022-2026).

Citește mai mult

Ședință – maraton la Consiliul de Administrație al FRH cu câteva schimbări importante de regulament

Prima ședință a noului Consiliu de Administrație al FRH a durat aproape 10 ore, timp în care abia au fost votate regulamentele pentru Liga Florilor și Liga Zimbrilor. Echipele din primele eșaloane vor fi obligate să aibă în teren în permanență 3 jucători români.

Citește mai mult

FRH a scos la vânzare drepturile de televiziune pentru următoarele patru sezoane

Federația Română de Handbal a publicat, pe site-ul oficial, un anunț referitor la drepturile media vizând meciurile de handbal din sezoanele competiționale aferente perioadei 2022 – 2026. Astfel, drepturile ce urmează a fi cesionate sunt împărțite în trei pachete de opțiuni distincte,

Citește mai mult

Șeful Comisiei de Competiții a FRH a făcut praf turneele finale ale juniorilor 4

Situație explozivă în sălile din județul Timiș care găzduiesc turneele finale ale juniorilor și junioarelor 4, din cauza organizării defectuoase. În loc să se ocupe de organizare, șeful Comisiei de Competiții din cadrul FRH, Mihai Pîrvu, care face cuplu cu ginerele șefului Comisiei de Arbitri, a fost trimis să arbitreze un meci de la barajul de menținere/promovare în Liga Florilor.

Citește mai mult

Reprogramări repetate ale turneelor finale la juniori, explicația FRH

Am tot scris în ultima vreme despre inadvertențele apărute în programarea unor jocuri și turnee la nivel de juniori, iar ”federalii” s-au supărat că n-au fost consultați înainte de apariția materialelor. Pentru a nu lăsa loc la interpretări răutăcioase vă oferim integral și necenzurat răspunsul pe care l-am primit.

Citește mai mult

Haos la FRH / Brambureală totală în programarea competițiilor masculine

După ce au dat peste cap programul campionatelor junioarelor, cu precădere pe cel al junioarelor III, care au examene în această vară, federalii români au comis-o din nou, de data aceasta la competițiile masculine. Aceste programări aberante constituie încă o demonstrație a incapacității unor personaje din FRH de a gestiona lucruri simple.

Citește mai mult

FRH a mai scos o amendă de la naftalină

Record de amenzi dictate în ultima ședință a Comisiei Centrale de Disciplină din cadrul Federației Române de Handbal. Astfel, comisia în cauză a dictat 8 amenzi în valoare totală de 14.600 de lei. Principala ”victimă” a fost clubul Universitatea Cluj-Napoca, gruparea ardeleană primind 2 amenzi în valoare totală de 9.500 de lei !

Citește mai mult