Reprezentanții handbalului românesc, convocați la Agenția Națională pentru Sport

Joi, 21 septembrie, începând cu ora 11, la sediul Agenției Naționale pentru Sport, va avea loc o întâlnire între conducerea Agenției și reprezentanți ai Federației Române de Handbal și ai cluburilor care activează în ligile naționale. De altfel, cluburile au fost invitate de federație să participe la întâlnirea la care vor fi prezenți Elisabeta Lipă, Constantin Din, Viorel Mazilu și alți reprezentanți ai ANS.

Conform unor surse ale Handbal Mania, președinta ANS, Elisabeta Lipă, le va pune în vedere reprezentanților federației că, dacă regulamentele nu vor fi redactate astfel încât să existe obligativitatea folosirii permanente în teren a minim 3 jucători români, FRH riscă să piardă finanțarea de la stat. De altfel, în luna august, ANS a atras atenția asupra modului în care trebuie interpretată Legea ”Novak”.

De asemenea, conducerea ANS va fi înștiințată cu privire la repetatele încălcări ale Statutului FRH din ultima perioadă, cum ar fi modificarea regulamentelor după începerea anului competițional sau neconvocarea Consiliului de Administrație de aproape 3 luni.

Un comentariu la „Reprezentanții handbalului românesc, convocați la Agenția Națională pentru Sport

  • 20/09/2023 la 11:39
    Permalink

    Ar fi normal ca straiele să joace una sau maxim două la fiecare echipă, nu le ținem cu bani și antrenament pt.tara lor că a noastre freacă banca,vă rog să ne luați în seamă pentru binele handbalul ROMANESC…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *