Constanța debutează în forță în Liga Europeană masculină

Victorie importantă a echipei CSM Constanța în prima etapă a grupei H din Liga Europeană masculină. Constănțenii s-au impus în deplasarea de la Tatabanya, scor 29-24, la capătul unui joc în care au condus în permanență. Echipa pregătită de George Buricea a intrat cu 7 goluri avans la pauză, după o primă repriză în care poarta a excelat, cu Dan Vasile având un procentaj de 53% și cu Vlăduț Rusu care a apărat două aruncări de la 7 metri.

Gazdele au revenit în prima parte a reprizei secunde, reușind să egaleze la 20 în minutul 49 după golul lui Rodriguez. Constănțenii n-au acuzat șocul și au marcat de trei ori la rând, menținându-se apoi la conducere până la final. O victorie foarte importantă pentru CSM Constanța pe terenul unei echipe cu care se va lupta pentru calificarea în Main Round. În etapa a doua, constănțenii vor evolua pe teren propriu marți, 24 octombrie, de la ora 19.45, cu Sporting Lisabona.

MOL TATABANYA KC – CSM CONSTANȚA 24-29 (9-16) Arbitri: Marko Sekulic / Vladimir Jovandic (Serbia)

Tatabanya: Bartucz, Szekely – Maras 6, Juhasz 5, Rodriguez 5, Ancsin 5, Yadegari 1, Enomoto 1, Krakovszki 1, Obradovic, Pergel, Krancz, Vilovski, Vajda, Eklemovic. Antrenor: Csaba Tombor.

Constanța: Vasile, Rusu – Aliokhin 5, Komogorov 5, Ravnic 4, Mourino 3, Nikolic 3, Stankovic 3, Drăgan 2, Nistor 2, Ilie 2, Caba, Andrei, Chikovani, Vegar, Căbuț. Antrenor: George Buricea.

Foto: Facebook CSM Constanța Handbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *