Cum cercetează pariorii de top meciurile de handbal înainte de a paria

Succesul la pariuri sportive depinde de analizarea cât mai amănunțită a evenimentului sportiv. Această etapă este precedată de faza documentării, pe care pariorii de top o parcurg mai rapid și mai eficient decât începătorii.

Documentarea în cazul pariurilor pe handbal poate fi mai anevoioasă decât pentru biletele pe meciuri de fotbal, întrucât cele două sporturi au parte de mediatizare diferită. Asta nu înseamnă că nu se pot găsi informații și despre meciurile de handbal.

Jucătorii specializați pe această disciplină nu neglijează sursele generale de informare, precum site-urile de sport sau jurnalele sportive de la televizor, dar își fac și o bază de date cu surse „de nișă”, precum site-urile și paginile de Facebook ale echipelor, site-ul federației, site-urile sau grupurile pe Facebook ale comunităților de fani, chiar și forumuri pe care sunt postate pronosticuri pariuri.

În general, agențiile online acordă cote numai pentru meciurile oficiale de handbal, din competiții de top. Astfel, formațiile sunt destul de bine reprezentate pe internet. De exemplu, facă pariorul vrea să mizeze pe o partidă din campionatul Norvegiei, tot ce trebuie să facă este să intre pe site-urile norvegiene și să caute știri despre cele două echipe. Dacă nu cunoaște limba, se poate folosi de aplicații precum Google translate.

Prima informație de știut este cea referitoare la absenți. Apoi, sunt interesante articolele care conțin știri referitoare la atmosfera din cadrul celor două loturi, la motivație, la intențiile celor doi antrenori etc.

Cele mai populare tipuri de pariuri pe handbal

După ce adună toate informațiile necesare, jucătorii de top le pun cap la cap analizând jocul din perspectiva celor mai populare tipuri de pariuri pe handbal:

  • Pe rezultat final – 1 (victoria echipei gazdă), X (egal) sau 2 (victoria echipei oaspete). În handbal, remizele sunt destul de rare, având cote mari. Există și posibilitatea de a miza pe șansă dublă: 1X (câștigă echipa gazdă sau se termină egal), X2 (câștigă echipa oaspete sau se termină egal) sau 12 (câștigă oricare dintre echipe).
  • Pe handicap – atunci când confruntarea este dezechilibrată, echipa mai slabă primește un avantaj fictiv, cum ar fi de +8.5. Pentru ca un pariu pe favorită să fie câștigător, trebuie ca aceasta să învingă la o diferență de minim 9 goluri.
  • Pe total goluri – sunt două opțiuni de pariere pentru acest tip: „peste” și „sub”. Un bilet cu selecția „peste 50.5” este câștigător dacă în meci se înscriu minim 51 de goluri. Se poate paria pe total goluri în meci sau pe total goluri în fiecare repriză. De asemenea, există și opțiunea unui pariu pe „total goluri echipă peste/sub”.
  • Pe echipa care marchează cele mai multe goluri într-o repriză;
  • Pe repriza cu cele mai multe goluri – această piață are 3 variante: prima repriză, a doua repriză sau egal (numărul de goluri marcate în prima repriză este egal cu reușitele din repriza a doua);

  • Pe Total goluri Par / Impar – este un pariu care depinde foarte mult de noroc, pentru că un gol marcat în ultima secundă poate schimba soarta biletului;
  • Pe diferența de scor – este acordată o marjă pentru victorie. De exemplu, se poate paria că favorita va câștiga la o diferență de 10-12 goluri;
  • Pe Handicap Asiatic – echipa mai slabă primește un avantaj fictiv, dar în acest caz există și varianta returnării mizei. De pildă, dacă se mizează pe selecția „România -5 handicap asiatic”, pariul este câștigător dacă naționala țării noastre câștigă la o diferență de minim șase goluri. În cazul în care victoria este la 5 goluri diferență, miza este înapoiată.

Așadar, sunt foarte multe variante de pariuri pe meciuri de handbal. În urma analizării meciului, jucătorii identifică selecția cu cele mai mari șanse de reușită, dacă etapa documentării a fost făcută corect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *