VIDEO / Conferință de presă explozivă la CSM Iași

Secția de handbal a clubului CSM Iași 2020 a organizat joi o conferință de presă, în cadrul căreia antrenorul Marius Dănuleț a prezentat mai multe faze din derby-ul seriei B din Divizia A feminină. Disputată pe 12 noiembrie la Galați, partida CSM Galați – CSM Iași a fost câștigată de gazde cu 25-23, arbitrii meciului fiind Adrian Manafu și Daniel Pavel.

„Din start vreau să spun că nu caut nicio scuză pentru înfrângere. Dacă am pierdut, am pierdut din vina noastră și îmi asum eșecul. Dar eu ca antrenor am obligația să apăr interesele clubului și sportivele mele”, a precizat Marius Dănuleț înainte de a prezenta mai multe faze controversate.

Am selectat doar șapte dintre acestea, pentru a înțelege și de ce tehnicianul echipei ieșene a răbufnit la un moment dat spunând că „pot să înțeleg un 5-10% pentru gazde, dar asta e golăneală”, cu referire la fazele în care jucătoarea aflată în săritură a fost busculată sub ochii arbitrilor, fără a fi luate sancțiuni disciplinare. Vă invităm să urmăriți fazele și să decideți singuri dacă „golăneală” e sau nu un eufemism. Conferința de presă poate fi urmărită integral pe pagina de Facebook Handbal Mania.

Foto: Sorin Pană – Facebook Sportul Ilustrat.

2 comentarii la „VIDEO / Conferință de presă explozivă la CSM Iași

 • 24/11/2023 la 15:47
  Permalink

  La faza 3 nu are dreptate Danulet, jucatoarea lui era cu ambele picioare in semicerc, a plecat din semicerc spre acea minge.

  Răspunde
  • 24/11/2023 la 16:15
   Permalink

   La faza 3 , chiar dacă a plecat din semicerc, eliminarea temporară tot rămâne. Plus ca mingea trebuie să se reia din semicerc cu minge de la portar, nu avantaj la gazde, contraatac și gol. Plus ca 2 minute ar fi fost inferioritate numerică pentru gazde!!!!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *