Înfrângere dramatică a naționalei de juniori, calificarea la europene se joacă duminică

Echipa națională de juniori a pierdut sâmbătă cel de-al doilea joc din cadrul turneului de calificare la europene, 36-37 în fața țării organizatoare, Austria. Jocul a fost unul foarte spectaculos, disputat în mare viteză, handbaliștii noștri conducând în cea mai mare parte a timpului. România a avut 35-32 în minutul 51, dar nu a mai înscris timp de opt minute, gazdele reușind să revină. În ultimul minut s-a intrat la egalitate, 36-36, România a avut atacul, însă a fost penalizată cu joc pasiv fiindcă, probabil, jucătorii noștri nu au văzut la timp semnalizarea arbitrilor. Austria a avut atacul când mai erau 20 de secunde, înscriind golul victoriei cu 3 secunde înainte de final.

O înfrângere oarecum nedreaptă pentru băieții noștri, care trebuie acum să strângă rândurile pentru meciul decisiv cu Letonia, care va avea loc duminică, de la ora 11.45. Băieții noștri au arătat că au capacitatea de a se mobiliza și dețin bagajul tehnico-tactic pentru calificarea la europene. Le ținem pumnii și le urăm mult succes.

AUSTRIA – ROMÂNIA 37-36 (21-22)

România: Haidu, Ștefan, Rîpă – Dascălu 8, Șerban 6, Pușcaș-Ilisei 6, Holircă 4, Rață 4, Ancuța 3, Negrilă 2, Andronic 1, Dumitru 1, Ilucă 1, Țuinea, Ichim, Moțățăianu. Antrenori: Vasile Boca, Dan Pițigoi, Rudi Stănescu.

Foto: Facebook FRH.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *