Final Four organizat de AJH Timiș în campionatul județean feminin, Handbal Mania e partener media

Campionatul județean feminin organizat de Asociația Județeană de Handbal Timiș a ajuns în faza finală. Final Four-ul competiției va avea loc în județul Arad, la Macea, în organizarea clubului Frontiera 2004 Curtici alături de asociația condusă de Marius Fîșcu. Vor participa echipele clasate pe primele patru locuri în sezonul regulat, adică CS Frontiera Curtici, ACS Dominicii Timișoara, CSC Millenium Giarmata și CS Unirea Sânnicolau Mare.

Sâmbătă, 6 aprilie, vor avea loc semifinalele: de la ora 15, Frontiera Curtici – Millenium Giarmata, iar de la ora 17, Dominicii Timișoara – Unirea Sânnicolau Mare. Învinsele se vor întâlni în finala mică a doua zi, de la ora 15, în timp ce învingătoarele vor lupta pentru titlul de campioană duminică, 7 aprilie, de la ora 17.

Continuăm să fim alături de handbalul „mic”, dar atât de important și frumos deopotrivă. Handbal Mania este, în acest an, partener media al acestei sărbători a handbalului bănățean, de la care vă vom oferi informații, imagini și transmisiuni atât prin intermediul site-ului, cât și al conturilor de Facebook, YouTube și TikTok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *