Ultimele jocuri din preliminariile EURO 2024 pentru naționala feminină

Echipa națională de senioare dispută în această săptămână ultimele două partide din preliminariile europenelor de la sfârșitul acestui an. Cu maximum de puncte și locul 1 în grupă asigurat, selecționata pregătită de Florentin Pera își dorește să încheie preliminariile cu două victorii, ceea ce n-ar trebui să fie o mare problemă.

România joacă joi seara, de la ora 21 (în direct pe Pro Arena) pe terenul ultimei clasate din grupa 1, Bosnia-Herțegovina. Trei zile mai târziu, duminică, de la ora 19, la Buzău (în direct pe Pro Arena), naționala noastră va întâlni penultima clasată din grupă, Grecia. Două partide în care selecționerul Florentin Pera va avea ocazia să vadă la lucru, în tricoul naționalei, mai multe jucătoare tinere pe care le-a convocat.

România va fi prezentă și la ultimele partide din grupa 4 a preliminariilor europenelor feminine prin intermediul a două cupluri de arbitri. Astfel, duminică, 7 aprilie, tinerele arbitre din Roman, Georgiana Murariu și Mihaela Paraschiv vor arbitra la Saint-Chaumond partida Franța – Letonia. Tot duminică, purtătorii de ecuson IHF, Mihai Pîrvu și Mihai Potîrniche, vor conduce partida Slovenia – Italia, la Ljubljana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *