Dinamo câștigă și la Skjern și se califică în Final Four-ul Ligii Europene

Campioana României a reușit să se califice marți seara în careul de ași al Ligii Europene la handbal masculin, impunându-se cu 38-34 pe terenul echipei daneze Skjern. După 28-27 la București, Dinamo avea nevoie de cel puțin un egal în manșa secundă și a preluat conducerea din minutul 3. Echilibrul s-a rupt între minutele 13 și 23, când „câinii” au marcat de 5 ori la rând și s-au desprins la 15-8, deși în acest interval au primit două eliminări, Militaru fiind descalificat în minutul 19. Cupara a terminat prima repriză cu un formidabil 43%, iar Dinamo a intrat la pauză cu 8 goluri avans.

Skjern a revenit după pauză, însă nu a reușit să se apropie nici măcar de un egal, astfel că Dinamo a obținut o calificare spectaculoasă și meritată în Final Four-ul de la Hamburg, care va avea loc în weekendul 25-26 mai.

SKJERN HANDBOLD – DINAMO BUCUREȘTI 34-38 (12-20) Arbitri: Denis Bolic / Christoph Hurich (Austria)

Skjern: Bonde, Winkler – Gaudin 10, V. Bergholt 4, Mikkelsen 4 (3 din 7m), Nazare 3, R. Rasmussen 3, J. Rasmussen 3, E. Bergholt 3, Buric 2, Bjergfelt 2, Pettersen, Vinther, Jonsson, Andersen. Antrenor: Mathias Madsen.

Dinamo: Cupara, Cozmaciuc – Kuduz 8, Kukic 7, Cindric 7, Dedu 4, Rosta 3, Akimenko 3 (1 din 7m), Negru 2, Kasparek 2, Bokhan 1, Ali Zein 1, Militaru, Racoțea, Pascual, Stanciuc. Antrenor: Xavier Pascual.

Foto: Facebook CS Dinamo Handbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *