Multe absențe în tabăra României înaintea ”dublei” cu Macedonia de Nord

Naționala masculină își continuă parcursul în preliminariile campionatului mondial de anul viitor cu o dublă manșă împotriva Macedoniei de Nord. Prima partidă va avea loc joi, de la ora 20.00, la Skopje, și deocamdată nu este clar dacă va fi transmisă de vreo televiziune din România.

Citește mai mult

22 de jucători convocați la naționala masculină pentru ”dubla” cu Macedonia de Nord

Naționala masculină va juca în această lună o dublă manșă cu Macedonia de Nord contând pentru prima parte a fazei a doua a preliminariilor pentru mondialele de anul viitor. Federația Română de Handbal a dat publicității lotul convocat de Xavier Pascual pentru pregătirile care vor începe pe 11 martie.

Citește mai mult

EXCLUSIV / Xavier Pascual: Eu cred în echipa noastră, va trebui să ne întoarcem cu un rezultat bun din Macedonia de Nord

Naționala masculină va disputa o dublă manșă cu Macedonia de Nord în prima rundă a fazei a doua a calificărilor pentru mondialele din 2023. Citiți ce a declarat selecționerul Xavier Pascual despre partidele ce vor avea loc în luna martie.

Citește mai mult

România și-a aflat adversara din următoarea fază a calificărilor pentru mondialele masculine de anul viitor

Sâmbătă, la Budapesta, a avut loc tragerea la sorți a fazei a doua a calificărilor la campionatele mondiale masculine de anul viitor, care va avea două runde. România a intrat în urna a doua valorică și va avea ca adversară în prima rundă naționala Macedoniei de Nord.

Citește mai mult

România va juca acasă prima fază a preliminariilor pentru mondialele din 2023

Prima fază a preliminariilor pentru campionatele mondiale masculine din 2023,  care vor avea loc în Polonia și Suedia, constă în disputarea a patru grupe de câte patru echipe, sistemul fiind ales de către acestea: un turneu sau meciuri tur-retur pe terenul fiecărei echipe.

Citește mai mult

România și-a aflat adversarele din preliminariile viitoarelor mondiale masculine

Joi, la Viena, a avut loc tragerea la sorți a primului tur preliminar pentru calificarea la campionatele mondiale din 2023, care vor avea loc în Polonia și Suedia. La această fază participă 16 echipe, care au fost împărțite în 4 grupe, România fiind extrasă din prima urnă valorică.

Citește mai mult