Champions League / Înfrângere categorică pentru Dinamo la Paris

Dinamo București a pierdut la scor joi seara, la Paris, în etapa a doua a grupei B din Champions League, 30-41 cu Paris Saint-Germain. Plecată în Franța fără antrenorul Xavier Pascual, dar și fără jucătorii Javier Humet, Dan Racoțea și Mamdouh Shebib, toți bolnavi, campioana României a ținut pasul cu valoroasa sa adversară doar în primul sfert de oră.

Citește mai mult

Încă un meci de gală pentru Dinamo în Champions League, ce spune Xavier Pascual despre jocul de la Paris

După ce a produs marea surpriză a primei etape a grupelor Champions League masculine, campioana României merge în Franța pentru o partidă cu o altă favorită a competiției, Paris Saint-Germain. Un meci care ar fi trebuit să se dispute în martie anul trecut în optimile aceleiași competiții, dar care n-a mai avut loc din motive de pandemie.

Citește mai mult

S-a decis: Dinamo va juca marele meci cu PSG în propria sală

Oficialii dinamoviști au decis marți locul de desfășurare a primei manșe din optimile Champions League, cu Paris Saint-Germain. După ce au fost luate în calcul Sala Polivalentă din capitală, dar și Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, decizia a fost ca partida să aibă loc în sala ”Dinamo”, duminică, 22 martie, de la ora 18.

Citește mai mult