Champions League / Dinamo pierde la Paris, dar e calificată în play-off-ul pentru sferturi

Dinamo București a pierdut joi seara pe terenul liderei grupei A din Champions League, Paris Saint-Germain, scor 26-33. Campioana României a avut momente bune de joc și e de remarcat forma unor jucători care vor evolua luna viitoare pentru naționala României în preliminariile europenelor.

Citește mai mult

Champions League / PSG a câștigat la pas la București

Dinamo București n-a reușit surpriza în penultima etapă a grupei B din Champions League, pierzând în Polivalentă cu 31-39 partida cu Paris Saint-Germain. Era și foarte greu să obții un rezultat favorabil în fața unei echipe ticsite cu super-vedete precum Nikola Karabatic sau Mikkel Hansen.

Citește mai mult

Champions League / Înfrângere categorică pentru Dinamo la Paris

Dinamo București a pierdut la scor joi seara, la Paris, în etapa a doua a grupei B din Champions League, 30-41 cu Paris Saint-Germain. Plecată în Franța fără antrenorul Xavier Pascual, dar și fără jucătorii Javier Humet, Dan Racoțea și Mamdouh Shebib, toți bolnavi, campioana României a ținut pasul cu valoroasa sa adversară doar în primul sfert de oră.

Citește mai mult

Încă un meci de gală pentru Dinamo în Champions League, ce spune Xavier Pascual despre jocul de la Paris

După ce a produs marea surpriză a primei etape a grupelor Champions League masculine, campioana României merge în Franța pentru o partidă cu o altă favorită a competiției, Paris Saint-Germain. Un meci care ar fi trebuit să se dispute în martie anul trecut în optimile aceleiași competiții, dar care n-a mai avut loc din motive de pandemie.

Citește mai mult

S-a decis: Dinamo va juca marele meci cu PSG în propria sală

Oficialii dinamoviști au decis marți locul de desfășurare a primei manșe din optimile Champions League, cu Paris Saint-Germain. După ce au fost luate în calcul Sala Polivalentă din capitală, dar și Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, decizia a fost ca partida să aibă loc în sala ”Dinamo”, duminică, 22 martie, de la ora 18.

Citește mai mult